Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki na odległość to ściema nie mają prawa bytu

Polecane posty

Gość gość

Normalny związek polega na regularnym seksie jeśli para jest w związku przez 2 miesiace "na odległość" to co to za związek? To nie jest związek tylko czekanie na kasę....

Gość gość
Mój partner jest za granicą ...pracuje tam i jest ok jak dla mnie...ale miałam kiedyś romans z typem który jest 4 lata w związku na odległość

Gość gość
Jestem zywym przykladem tego, ze takie zwiazki maja szanse :) Pod warunkiem ,ze obojgu zalezy

Gość gość
tyle, ze u mnie ta odleglosc jest w PL ,a nie w innym kraju, no ale kilkaset km to jest, takie zwiazek moze przetrwac o ile obojgu osobom chce sie do siebie jezdzic na weekendy np i jesli przetrwa czasem 2,3 tyg rozlake

Gość gość
Taaaa... Ten z którym miałam romans też jest w " szczęśliwym związku"i mieszka w pl 200km z tąd a jego partnerka się nie dowiedziała chodź poza week widywaliśmy sie codziennie sam przychodził do mnie ...eee faceci nawet ci ułorzeni zawsze skorzystają z okazji w takiej sytuacji jak lecą na dziewczyne która też jest zainteresowana...

gość dziś Normalny związek polega na regularnym seksie" X czyli jeśli regularnie chodzisz do dzi/wki to też tworzycie "normalny związek"? :D

Gość gość
Jak facet chce to zdradzi nie ważne czy mieszka w tym samym mieście czy dalej. Myślicie, ze malzenstwa mieszkajace razem sie nie zdradzaja? No wlasnie. Jak bedzie chcial to i tak zdradzi

Ale głupie gadanie.Dla niektórych seks regularny to raz na miesiąc :P.A tak na poważnie związek ma szansę gdy są dwie dojrzałe,odpowiedzialne i bardzo kochające się osoby.Odległość wtedy nie jest problemem.Z moim facetem jeszcze(teraz już mężem)żyliśmy ponad 2 lata na odległość i uważam,że teraz jeszcze bardziej cieszymy się swoim towarzystwem.