Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam lek na przeziębienie i pastylki na gardło, zapłaciłam 38 zł!!!

Polecane posty

Gość gość

To nie przesada??? Nie chodzę już do lekarzy z przeziębieniem, bo kiedyś wyszłam z receptą na 80zł!!! Co to za kraj???

Gość gość
butelka rumu kosztuje 35. Efekt lepszy, smak przyjemniejszy

Gość gość
Niestety suplementy diety sa bardzo drogie. Jak jestem przeziębiona to też wydaję ok. 60 zł. Przegięcie było jak zachorowałam na przyłuszczycę i leczenie kosztowało mnie 1.000 zł oczywiście razem z wizytami u lekarza. Ten na NFZ wysyłał mnie do szpitala. Debil jeden.............. Uf!! Dobrze, że pracuję i mam pieniądze.

Gość gość
chyba faktycznie następnym razem skuszę się na ten rum :P

Gość gość
w sumie jesli poszłabys do lekarza a on na recepte przepisał najtansze leki to zapłaciłabys mniej. Nie mozna natomiaast z przeziebieniem isc do lekarza wiec musisz sie posiłkowac lekami bez recepty. Najlepiej isć do apteki i poprosic np najtanszy zamiennik wtedy zapłacimy duzo mniej. Ja kiedys chciałam otrivin i babka mi poleciła płyn do nosa z takim samym składem tylko w formie kropli i zapłaciłam 4 zł a nie 20

Gość gość
To nie jest drogo. To jest drogo dla nas, mających tak śmiesznie małe pieniądze. Życie poniżej 5000 netto na miesiąc, to pasmo banalnych, ale przykrych, męczących i poniżających wyborów, rezygnacji. Pomijam już rejon kraju, uogólniam. I te 5000 to też nie jest kwotą tak wielką.

Gość gość
codziennie wydaje tyle na jedzenie więc to chyba nie dużo?

Gość gość
jesli przejadasz codziennie 38 zł to nie wiem, co ty jesz...

Gość gość
15 zł codziennie sam obiad ( cattering w pracy) około 20 zł pewnie wydam na śniadania i kolacje, kupuje dobre pieczywo i dobre produkty

Gość gość
Ja rpk temu przy grypie 70. Zarabiam 1700. Nie 5 tys. Nlka

Gość gość
Nie przejmuj się. Niedlugo ci tą cenę zaokragla do góry i nie będziesz musiala.czekać na resztę w postaci 2 pln z 40.

Gość gość
Ja od 10 lat nie byłam u lekarza, leczę się sama w domu, cytryna, czosnek, grzane piwko, miód i temperatura czy przeziębienie samo przechodzi po paru dniach. Dla mnie przemysl farmaceutyczny to jedna wielka sciema nastawiona na wyciagniecie kasy od ludzi, a chemia z apteki czyli tzw leki i tak nie leczą. Tak samo wiekszosc lekarzy to dla mnie zwykłe konowaly, nieuki, nie ufam im. Najlepszy przykład to przepisywanie hormonow, tabletek anty, które wyniszczaja układ hormonalny kobiety. Inny przykład to przepisywanie antybiotyków na trądzik, ktore to niszczą wątrobę, a przyczyną tradziku są brudne jelita zanieczyszczone, więc trzeba oczyscic cialo, zmienić diete. Ale nie, konowal przepisze ci silne trucizny bo z tego ma niezłą kasę.

Gość HaniaMarkowska
Leki strasznie podrożały.. ja od tych chemicznych specyfików reklamowanych na okrągło w telewizji wole naturalne suplementy z firmy Hepatica :) I na przeziębienie i na wzmocnienie i dla kobiet też coś jest. Czuję się lepiej od kiedy przyjmuje ten suplement dedykowany kobietom :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
no niestety ceny sa na prawde wygórowane. ja zakupiłam inhalator online w sklepie http://diagnosis.pl/ i teraz w przypadku kataru, kaszlu czy po prostu przeziebienia robie inhalacje. Działa swietnie i nie musze płacic takich kwot za kilka pastylek.