Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna Burza

Jak poradzić sobie z brakiem pewności siebie?

Polecane posty

Witam Was Dziewczyny, piszę dlatego, iż od kilku dni przeżywam totalna załamkę i szczerze mówiąc mam nadzieje, że pisząc tu pomożecie mi jakoś z tego wyjść. Na początek: Mam 17 lat, chodze do II liceum, jestem bardzo dobrze uczącą się dziewczyną, nie pije, nie pale, nie chodze na dyskoteki, nigdy nie mialam chłopaka. Jeśli chodzi o moja twarz to powiedziałabym ze jestem ładna a nawet bardzo ładna. Waże 73 kg mam 176 wzrostu (figura gruszki). W gimnazjum miałam 2 przyjaciółki jednak poszłysmy potem do innych szkół. Teraz mam w sumie jedna dobra kolezanke z klasy i jedna z klasy rownoległej. Mam niską samoocenę, jestem nieśmiała, jak mogę to zmienic? Dodam tylko że moje liceum jest chore, a raczej chore sa tam relacje damsko-meskie. Istny"zakon". Pomocy!

Gość Die Nacht
Zacznij Skarbie od wysłania mi fotki szparki do oceny :) Mój e-mail: upu2(małpa)wp.pl Dzięki tamu nabierzesz niezbędnej pewności siebie :)

Gość Die Nacht
Jesteś Skarbie nieśmiała, ponieważ nikt nigdy stosownie cię nie docenił. Nikt nigdy nie zobaczył i nie powiedział jaką cudną masz szparkę. Możesz to zmienić :) Pozwól abym cię ocenił :)