Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego prędzej zagadacie do przeciętnej niż do pięknej?!

Polecane posty

Gość gość

znam takie siostry i za ch.....a nie rozumiem tego. Jedna ładna, śliczna wręcz, i wcale nie niemiła. A druga pospolita, jedyne zalety to że wysoka i bardzo bezpośrednia, ale urodowo naprawdę nic specjalnego i to nie jest tylko moje zdaniem...jednak to ją częściej podrywano. O co w tym chodzi? Faceci boja sie pieknych koibiet i wola zwykłe?!!

Gość gość
bo faceci są poy*****. wolą mieć starą astre niz lamborghini bo to drugie zaraz by ktos chcial ukrasc a ci chca miec spokojna glowe :D

Gość gośc 22
gość hahaha nie no odp the best :D faceci chyba boją się pięknych kobiet bo boją się, że ich spławi albo oleje :-D u przeciętnej łatwiej o zainteresowanie :-P

Gość gość
ale ze ja to niby ta przecietna czy ta piekna bo nie wiem,,jako ze sie do mnei nie odzywasz ani nie dzwonisz to pewnie uwazasz mnie za piekną:P

Gość gość
gość dziś HAHAHAHAHA DOBRE :D Tak na prawdę ta przeciętna może mieć to coś, coś co przyciąga , niekoniecznie musi to znaczyć że jest łatwa, ale interesująca ;) Druga sprawa to to że faceci czasami lubią się doszukiwać i odkrywać, niż mieć podane na tacy, ot taką ładną lalę ;)

Gość gość
Bo my w przeciwieństwie do was drogie Panie wcale nie lecimy na sam wygląd, ładna buzia i fajne ciało nie zastąpi osobowości i najwidoczniej ta przeciętna siostra tę osobowość posiada.

Gość gość
od kiedy facec***atrzą głównie na osoboość? HAHA bujda roku i bzdura...może nektórzy. ale dla większośći wygląd gra jednak pierwsze skrzypce, to kobiety mają bardziej wywalone na wasz wygląd.

Gość gość
"jedyne zalety to że wysoka i bardzo bezpośrednia" No i właśnie to jest największa zaleta że jest bezpośrednia. Nikt nie chce zahukanej laski co boi się odezwać

Gość gość
Znowu bierne baby narzekają, że mężczyźni za nimi nie latają i to nieważne czy ładna czy brzydka

Każdy facet zakocha się w lasce, która jest w miarę ładna, ale jednocześnie wystarczająco przeciętna, by to on sam czuł się przy niej jak młody heros, bo przecież o to w tym wszystkim chodzi, że uwielbiam ludzi przy których my jesteśmy lepsi. Taki słynny gen egoizmu i ot cała filozofia. A przy tej piękności to można być tylko brzydkim szarakiem, więc mało się znajdzie facetów, dla których będzie to frajda. Zawsze wygra przeciętność, tak jest zbudowany świat, a super laski to są do pooglądania w prasie a nie do życia.

Gość gość
świetnie.to już teraz wiem dlaczego jestem sama..

Gość gość
polacy są brzydcy i nie stąc ich na ładne kobiety :D zrsztą nie dla psa kiełbasa

Gość gość
Jakoś nie zauważyłem aby moje koleżanki miały problemy z facetami, zwłaszcza te ładne. Problemy to mają laski z syndromem księżniczki, normalne i fajne dziewczyny zawsze będą miały branie, bez znaczenia czy są piękne, czy przeciętne... zresztą wygląd to nie wszystko i na ładnej buzi daleko się nie zajedzie.

Gość gość
19:53 zgadzam się. Już wiem dlaczego jak wychodziłyśmy we czwórkę na miasto, powodzenie zawsze miała ta najmniej ciekawa z wyglądu ale za to łatwa w wyrwaniu

Gość gość
Dokładnie wygląd to nie wszystko czasy się zmieniają lepiej mieć brzydką kobitkę o słonecznym usposobieniu niż przepiękną królową śniegu.

Gość gość
lepiej ładna i fajna niż piękna i pusta

Gość gość
gość Widzę że tu kobiety mają poglądy z XIX wieku, że wystarczy że kobieta założy sobie kilo tapety na twarz i będzie niedostępna (czyt. stoi pod ścianą z mina s********o kota), ale czasy się zmieniły i teraz mężczyzni też patrzą na charakter a nie tylko wystylizowaną buzię

Gość paulaaaaaaaaaaa
tak, tak możecie tak tłumaczyć swoje słabe powodzenie...

Gość gość
Najlepsza jest ładna ale nie piękna.Takie nie dość że mogą się podobać to i charakter mogą mieć ciekawy :-)

Gość paulaaaaaaaaaaa
Poza tym zagadują właśnie do tych co im się podobają z wyglądu. A potem na dalszym planie jest rozmowa , chorakter i wszystko inne Ale to ładne zwracają uwagę, a przeciętne są słabo zauważalne, to takie logiczne

Gość gość
Wredne do bólu czy wy nigdy nie pojmiecie , że uśmiech czyni cuda.

Gość gość
A ja mysle,ze wlasnie tak nie jest bo niesmialy facet nie zagada do żadnej, natomiast ten bardziej smialy zagada do ladniejszej, a nie do przecietnej. Poza tym takie jest prawo natury, tak mamy zakodowane w genach zeby sobie dobierac jak najlepszego partnera czy partnerke

Gość paulaaaaaaaaaaa
Poza tym, ale wy jestescie zawistne, widac ze zazdroscicie tym kolezankom co mialy wieksze powodzenie . No niestety ,ale one sie bardziej spodobaly, a nie poderwali ich bo byly od was brzydsze, no myslcie logicznie. Poprostu one zwrocily uwage

Gość gość
jak to mawia śmierć od prachetta uczucia to tylko zbiór gruczołów ...

Gość gość
Po za tym te przeciętne często nie mają oporów przed rozpoczęciem rozmowy, albo zaproszeniem faceta, który im się podoba do tańca a tym pięknym to często korona by z głowy spadła

Gość gość
Te bardzo ładne wychodzą z założenia że wystarczy że są i już ma się kręcić wokół nich wianuszek facetów. Często jednak odstraszają swoją postawą - zamkniętą, z zaciętą miną typu "nie podchodź", albo "och jaka ja jestem wspaniała". Nie za bardzo chce się taką poznawać, bo nie za fajnie jest zadawać się z zarozumiałą laską, która uważa, że należy jej się książę.

Ja osobiście nie zagadam do żadnej dziewczyny z 2 powodów: a) nieśmiałość albo raczej brak doświadczenia z dziewczynami b) nie chce mieć dziewczyny, bo będzie mi się wiercić, kręcić i wkur`wiać i naruszać mój spokój:-)

Gość gość
Ja zagaduje tylko ladne Kobiety I nie mam z tym problem jak jest jakas ladna I zgrabna to moge pogadac

Gość gość
brzydsze starają się bardziej w łóżku, proste