Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unikanie komornika ,prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mieszkalam w UK 10 lat, i narobilam dlugow ,z 10000 funtow(50tys pln). spakowalam manatki i wyjechalam. Obecnie mieszkam w Szwecji. Moja matka choruje i chce sie nia zaopiekowac w Polsce. chce kupic maly dom na wsi,ale chce miec pewnosc ze komornik mnie nie wywali za zbity pysk z chora matka i 2 dzieci. Czy jezeli kupie dom i przepisze go na moje dzieci bede bezpieczna?

Gość gość
to jak Cię stać na dom, to nie stać Cię na spłatę długu ?

Gość gość
Nie mam zamiaru splacac dlugow zydowskim banka !

Gość gość
jasne, ale jak te "żydowskie banki" dawały pieniążki, to były cacy ?

Gość gość hahahah
cwaniara

Gość gość
nie, nie beda. jest cos takiego jak skarga paulianska. mozesz sobie poszukac pod: Fraudulent conveyance

Gość gość
Chee che !!!- i masz moje poparcie bo DOBRZE robisz, ratujac swoja matke a nie wredne jakies banki i masz racje - trzymaj tak dalej, szukaj dobrego prawnika, ja jestem w de wiec duzo nie pomoge, szukaj w Polsce adwokata, prawnika, szukaj az znajdziesz a znajdziesz, gwarantuje ci.

Gość gość
Ja p*****le, przecież na euro czy funty to nie jest jakaś kosmiczna kwota. W Polsce byłby olbrzymi problem ze spłatą. Jak wrócisz do Polski to oni cię w końcu znajdą i bekniesz,więc po huj do końca życia się ukrywać. Jak kupisz dzieciom,to im nie weźmie nikt Ale co potem? Całe życie będziesz kombinować?

Gość gość_Klaudyna
Proponuję udać się do prawnika - może uda się to jakoś prawnie załatwić. Z dobrych radców prawnych mogę podpowiedzieć http://chajdas.pl/

Gość zsdd
Hmm, no ja na pewno dużo zawdzięczam prawnikom z Europejskiego Centrum Postępowań Upadłościowych. Kontakt jest na www.ecpu.pl. Wykupili wierzytelności związane z moją nieruchomością. Szybka i profesjonalna obsługa, stały kontakt z prawnikiem, który wszystko na bieżąco tłumaczył.