Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwosz_93

Nie ufam kobietom które twierdzą, że nie lubią minety.

Polecane posty

Gość piwosz_93

Powody takiego stanu rzeczy mogą być tylko dwa. Mają brzydkie i/lub śmierdzące kapsko. Z tego powodu natychmiast kończę znajomość jeśli któraś, podczas rozmowy, wychyli się ze swoją awersją do minety. :D🖐️

Gość gość
Ja nie lubie minety bo po prostu nie sprawia mi to żadnej przyjemności.Mam słabo unerwioną cipke i potrzebuje mocniejszych doznań a nie jakieś głupie szczeniackie mizianie. Kręcą mnie klimaty bdsm.Im większy ból tym większe podniecenie. Twoja teoria z d**y wzięta

Gość gość
co to za kobieta która nie lubi jak piwosz lizę jej cipke???

Gość gość
Tez lubię mocniejsze pieszczoty. I pewnie dlatego wolę placówkę. Przy minecie często czułam się zobligowana do natychmiastowego orgazmu, gdy tymczasem ...kompletnie mnie to nie brało :-( Mój obecny partner bardzo lubi oraz (w obie strony), a że jest dominujący, wiec robi co chce ;) i nawet raz udalo mu sie tak mnie juz doprowadzić do szczytowania :D Dlatego - całe życie człowiek się uczy. Nawet własnych reakcji.

Gość gość
kazda kobiet to lubi

Gość gość
Ja też nie lubię bo nie ma w tym bólu ani poniżenia ani przyjemności faceta, więc nie podnieca mnie to.

Gość gość
Ja sie bardzo podniecam na sama mysl o lizaniu cipki mojej kobiety:)

Gość gość
są piekne i zadbane kobiety, które mają śliczne i pachnące vaginy, wierzcie lub nie. Niestety większość ma ten swój zapach :/ o własach już nie wspomnę, bo tylko fleja hoduje tam obrzydliwe włosiska bleeee

Gość gość
faceta nie podnieca??? ja az sie spuscilem jak pierwszy raz robilem minietke;)

Gość gość
piwosz wypad na ero zboku

Gość gość
Moze tak mówią, bo jesteś w tym beznadziejny i nie chcą sie meczyc? Prawda jest taka, ze większość facetów nie ma pojęcia, jak zrobic kobiecie dobrze, ale uważają sie za bogów, i weź tu takiemu cos powiedz :/

Gość gość
Ja też nie, dlatego razem z żoną nagraliśmy poradnik wideo "Jak zrobić minetę" dostępny tutaj: http://utn.pl/OxM6a . Wasze partnerki na pewno będą usatysfakcjonowane!

Gość gość
ja jako kobieta tego nie rozumiem, minetka jest najlepsza na świecie! zdarzyło mi się odmówić, owszem, ale dlatego, że facet był tak beznadziejny w tym, że bardziej bolało niż sprawiało przyjemność :o nie dość, że doznania są z******te, to jeszcze poczucie kontroli i podniecenie faceta, zazwyczaj spotykam takich którzy strasznie lubią to robić i bardzo dobrze :D

Gość gość
haha to prawda, niektórzy robią to tak fatalnie ale żadne wskazówki nie docierają, bo uważają się z*****aków stulecia :D takiemu lepiej powiedzieć, że sie wstydzi nie lubi tego żeby tylko dał spokój..

Gość gość
ja lubię ale tylko takie co czuję i sprawiają mi przyjemnośc ... jeśli nie sprawia mi przyjemnośc to szkoda czasu i wysiłku

Gość gość
co ty piwosz dzieciaku wiesz o robieniu miniety?

Gość gość
a jak sprawa wyglada z zarosnietymi pieczarami dobrze je sie ssie???

Gość gość
Kobiety nie lubią minetki bo są przyzwyczajone do pobudzania łechtaczki swoją ręką i wtedy szybciej dochodzą.Ja wolę,jak chłopak robi mi ręką.

Gość gość
fuj jak mozna ssac niemyte c****o:(