Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaluje, ze nie stracilam dziewictwa wcześniej

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, jestem ladna, trochę niesmiala, w kazdym razie jestem dziewica.. nigdy nie miałam chlopaka. Pewnie dla Was to komsos ale to wszystko zależy od srodowiska ja otaczalam się ludzmi, ktorzy dosc pozno zaczynali, pewnie wielu ma to jeszcze przed sobą .. Na wsi mieszkalam, teraz przeprowadzilam się do miasta chlopacy zaczeli mnie podrywac, jest inaczej . Zaluje, ze nie miałam chlopaka tak od 16-18 r. zycia wtedy mogłabym pochoidzic z nim te 2 lata i jeszcze jako nastolatka (19-latka) to zrobić .Nie chcę już dluzej czekać , moje dziewictwo nie wynika z grzecznosci czy wiary, po prostu nie spotkalam jeszcze prawdziwego faceta, masturbuje się od 12 r zycia, obecnie mam po 10 orgazmow dziennie , także libido tez mam wysokie, rozne fantazje i generalnie jestem wyuzdana. Wielu rzeczy w zyciu zaluje dlatego chcę to zrobić z kims dla kogo nie bede kolejna panna do zaliczenia . Chciałabym to zrobić jako 20-latka , mam czas do kwietnia , a z drugiej strony mam to zrobić po kilku miesiącach znajomości ? trochę zenada, marzy mi się taki uklad ze zrobilabym to teraz ze swoim chlopakiem z którym jestem od dawna, ale to nierealne...

Gość prawdziwa suka
możesz teraz nadrobić dając doopy na lewo i prawo

po co bawić się w chodzenie za raczke przez miesiace...? I tak wyladujecie w łóżku. Lepiej zrobic to na poczatku.

Dziewczyno, ja miałam 24, prawie 25 jak straciłam dziewictwo. A nie byłam grzeczna dziewczynką, imprezowałam, dobrze się bawiłam i po prostu czekałam na właściwego faceta. Jak się okazało później, mój pierwszy koło właściwego faceta to nawet w tramwaju nie stał :/

Gość gość
no tak, ale ja chcę się cieszyć swoją seksualnościa poki jestem mloda i mam mlode cialo

Gość gość
chodzi o to ze zaluje, ze nie poznalam nikogo jak miałam te 16lat mogłabym sprawdzić czy jestem latwa i wgl jak by to wyglądalo jestem ciekawa, wiem ze czasu nie da się cofnąć ale bardzo tego zaluje, teraz 16ki juz to robią ...to normalne choc w tym wieku trzeba byc pewna ze chlopak z którym to się zrobi będzie miał jeszcze nie jedna a ona też będzie chciała się wyszumiec

Gość gość
chciałabym mieć znowu 16 laaaaat

Gość gość
pocieszcie mnie jakos proszę

Gość gość
zyj tak jak chcesz teraz , lepsze obudzci sie w wieku 20 lat niz 28

Gość gość
wiem..ale nie mogę przestać o tym myśleć , cały czas się zastanawiam jakby to było , spac z chlopakiem w jednym lozku tak niewinnie a za jakiś czas no wiecie. Nigdy nie przestane się zastanawiac i zawsze bede już tego zalowac