Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Pasztet do oceny

Polecane posty

Gość gość
Podetnij końcówki, popracuj nad ramionami.

Gość gość
Wyszukaj w necie ćwiczenia na smukłe ramiona, nie zrzucaj winy na geny:).

Gość gość
Chcesz być atrakcyjna, musisz polubić wysiłek inaczej słabo to widzę.

Gość gość
A szkoda, bo materiał ma potencjał.

Gość gość
o matyldo... czego ty chcesz od siebie? jaki pasztet? jakie ramiona? wszystko masz ok i w porzadku a nawet powiedzialabym ze jestes piekna. tylko nie rozumiem po co obnazanie swojej tozsamosci w necie, wystawianie się na pewne hejty, w dodatku bedac matką 2 dzieci ? Nie szkoda ci ich? Przeciez za pare lat jak nie juz wpadną na te wpisy i beda miały traumę na całe zycie. Z całym szacunkiem jestes bardzo ladna ale z głowką to mocno nie tak. Znaczy niegrozna ale robisz z siebie mega idiotkę i pośmiewisko na cały świat. Chcesz to przekazac dzieciom?

Gość gość
Smukłe, nie znaczy umięśnione. Ale mnie najbardziej brzydzi zwisający tłuszcz, co kto woli.

Gość gość
dobra, nie p*****l tylko daj zdjęcie p***y

Gość gość
nie stety uroda z rozumem nie idzie w parze wstawiaj wiecej fot ja sobie je cierpliwie zbieram a później opublikuje je gdzie trzeba

Gość gość
dzieci owszem pojda w swoja strone choc nei za pare lat bo jeszcze do podstawowki chodzą, poza tym niekoniecznie,teraz jest tyle "starych " dzieci ktore zostają przy rodzicach, poza tym nawet jak pojda to nadal bedziesz dla nich matką i co sobie pomysla? Matka powinna byc dla dziecka autorytetem a ty zachowujesz się jak wiejska szmata.

Gość gość
Nic nie wiesz, dieta to tylko połowa sukcesu. A tą tarczycę to na prędce sobie wymyśliłaś, bo ktoś podsunął ci temat? Jesteś tak przewidywalna oj, dobrze że nie wulgarna. Chociaż foty dajesz w ten deseń.

Gość gość
Nie ma potrzeby, przestań obnażać się w necie. Przykre jest to co sobie robisz.

Gość gość
czyli powieliłas błąd rodzica a dzieci powielą twoje błedy, smutne,ze nie potrafisz byc dla nich wsparciem, wydawało się ze jestes dobrą matką, samo zajmowanie się dziecmi to nie wszystko.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego źle jej życzycie, przecież jej jest już źle. Oczekuje akceptacji od obcych ludzi, albo realizuje potrzeby związane z masochizmem. Tak czy inaczej to smutne.

ale ja ci tego nie zyczę, a ty masz problem skoro tak mi życzysz może właśnie wyszłas z takiej sytuacji że tak swietnie opisujesz, to twoje przezycia zgadłam? bardzo ci współczuję... pomodliłabym się za cb ale idę już spać także jutro jak coś...

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego źle jej życzycie, przecież jej jest już źle. Oczekuje akceptacji od obcych ludzi, albo realizuje potrzeby związane z masochizmem. Tak czy inaczej to smutne.

Gość gość
niektórych tu szlag trafia z zazdrości...polasowane mózgi. tak trzymaj him!

Gość gość
gość dziś smutne jest to, że przeżywasz nolifie nieswoje życie nie znasz jej, ani jej dzieci więc się łaskawie odp*****l żenujący pajacupczesc]

Gość gość
A erotyczny po co ci? Zresztą dorosła jesteś, nie moja sprawa.