Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy31

Bez owijania w bawelne

Polecane posty

Nie lubie zbędnego gadania, cukrowania i owijania w bawelne. Tak się zlozylo, ze dziś zostałem sam wodmu i mam nudny wieczor, wiec mam ochote porzmawiac zjakas kobieta 30+, na tematy rozne, od tematow życiowych do tematow o pieprzeniu, tak nie o seksie a o pieprzeniu...po co krecic i się mizgolic skoro jesteśmy dorośli, wiec mówimy wprost o o co nam chodzi.. masz ochote to się odezwij, nie masz to nie zabieraj zbednie glosu, aby mnie pouczać, bo ja wale prosto z mostu, a nie bede pisal o d***e marynie aby Cie podchodzić na około i udawac swietego przy tym. Jak będzie się ciekawie rozmawialo, to wole przejść na email, bo nie lubie tloku, a to co dobre lubie mieć na wylacznosc.. Pozdrawiam, T. tajemniczy31@gmail.com< /a>

Gość gość
a jak lubisz pieprzyc?

Gość gość
dodaję do ulubionych ;)

Gość gość
wiązanie, bicie, podduszanie, uwielbiam jak facet mnie tak p******i

Gość gośćkamilla
Ja też lubię od tyłu, ale wolę na łóżku. Cenie sobie wygodę

gosckamilla: Chyba większość tych, którzy lubia dorby seks, lubi się pieprzyc od tylu.. Cenisz wygode, dobrze ze z góry mówisz czego oczekujesz, bo to najważniejsze, aby wprost mowic o Swoich potrzebach... Pruderyjna, czy raczej bez oporow w lozku?

Gość gośćkamilla
Z pewnością pruderyjna nie jestem."Wyrosłam "już z tego..

Mowisz (piszesz) ze dorosla z Ciebie już kobieta...bardzo dobrze, czyli wiesz czego chcesz. a Ty skad tutaj dziś się znalazlas? Nuda, szukasz, ciekawość, szukasz przygod (niepotrzebne skreśl)

Gość gośćkamilla
Nudzi mi się....

jak zazwyczaj zabijasz nude? blondynka czy brunetka? Co Ci po glowie chodzi, czego jeszce nie zrobilas bo się boisz a masz na to ochote?

Gość gośćkamilla
Jestem blondynką i raczej na ogół nie mam zbyt wiele wolnego czasu. Swoje fantazje zrealizowałam,tak mi się wydaje.. przynajmniej. No i nie mam powodu żeby się bać ,czy ograniczac. Jestem wolna

Blondynka...który przedzial? 30+ 40+ 50+? masz zgrabne nogi? Co Cie irytuje w ludziach? Bo mnie najbardziej, to ze większość nie ptrafi wprost powiedzieć o co im chodzi, czego chcą..

Gość gośćkamilla
Spełniona...choc nie do końca. Uwielbiam obustronne pieszczoty ,bez tego seks jest dla mnie "niepełny". Romans, zdecydowanie romans z bardzo prostej przyczyny. Poznanie wzajemnych upodoban nie jest możliwe podczas przypadkowych kontaktów seksualnych . Choćby dlatego..

Tak amsz racje, pieszczoty, ale wlasnie te obustronne, sa najlpeszym dopelniem dobrgo seksu..ale wlasnie musza być ukiernkowane na dwoje, a nie tylko na wlaasne ja masz pelne usta?

Gość gośćkamilla
Ponoc bardzo zgrabne. 40+ Lenistwo, chodzenie w życiu na skróty,wieczne narzekania. Tego nie cierpie..

Gość gośćkamilla
Myślę, że normalne,takie jakie powinny być. Na szczęście nie wąskie,takie kojarzą mi się z zaciętościa,zlosliwoscia

Gość Tajemniczy31
Zgrabne 40+ dobrze brzmi... A co w Tobie najzgrabniejsze...dlaczego Oni sie tak za Toba ogladaja? Dzis spieta czy rozladowana seksualnie?

Gość gość
+40 ? uuuuu mężatka szukająca przygody

Gość gość
Zaproszę do domu malarza-szpachlarza do wykończenia salonu za pracę zapłacę .Ale przy żonie maż udawać ze pomagasz jako znajomy? A niebedziesz miał problemów ją przelecieć podlaskie.gryszka2404@gmail.com

Gość gość
Skad wiesz ze nie bedzie problemu?