Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemiecka policja zastraszona przez imigrantów (video, napisy pl)

Polecane posty

Gość gość
hura!!! już niedługo policja zacznie chodxić miotaczami ognia:) ewentualnie wprowdzi sie stan wojenny. juz teraz wiesz do czego byli potrzebni "emigranci" i pewnie cieszy cie rychłe zaostrzenine srodków prewencji az do strzelania w plecy bez uzasadnienia i ostrzezenia

Gość gość
tzn nie w plecy tylko w tył głowy. zawsze tak sie to kończy. wrogowie ludu, przestępcy, teorroryści. gdyby nie oni to nie zgodziłbyś sie na swoja egzekucje;)

Gość gość
a tak szczere to ten "dokument" jest smieszny. "młodzi ludzie atakuja policjantów" ja piertole to chyba trzeba miec nasrane we łbie żeby wieżyc ze ktoś ryzykuje puche bo mu sie nudzi. zauważ że nikt tam nie mpowi o tym, ze to dziłeo przestepców. nie. to młodzi ludzie i mniejszości etniczno religine. dobrze kooorfa, że nie emeryci. jedyne w czym jest dobra policja to prowokacje. i to był właśnie zapewne efekt prowokacji. te rózne filmidła. przypomnij sobie marsz niepodległości. reszta to kwestia przekazu medialnego.

Gość gość
sam widzisz do czego to zmierza wszytko. wrogiem policji staje sie społeczeństwo, którego ta policja ma chronić. u nas pewnie jeszcze nie jest tak źle. policje po prostu deprawuje sie durnymi przepisami i bezkarnością. jak również kryteriami selekcji kandydatów. ale polska to osobny rozdział. póki co jeszcze pewnie naszych stróżów prawa nie uzbroją w wyrzutnie rakiet jak to sie zanosi w usa czy niemczech oczywiście to tylko jeden z wielu celów tego zakrojonego na szeroką skale planu. chociaż może nie widzisz bo jestes głupi. to całkiem prawdopodobne

Gość gość
Policja u nas jest jaka jest, wiem wiem. Ale jak przyjdą ciapaki to nas przed nimi mogą też nie obronić. O to mi chodzi :o

Gość gość
A czemu to służy, też wiem, niestety :o

Gość gość
to po c***j jeszcze nakręcasz nastroje które pomoga w realizacji celów, którym to słuzy? na mysl przychodzą mi dwie możliwości

Gość gość
zyje w nocy czas to zaakceptowac

Gość gość
Nie nakrecam, tylko próbuję zapobiec narzuceniu imigrantów uświadamiając ludzi by dobrze zagłosowali w wyborach (np. na Korwina) póki możemy zapobiec islamizacji. Już się leją, strzelają i gwałcą w ośrodkach dla imigrantów w Niemczech. Oni aż kipią od agresji. Policja mówi, że politycy to ignorują i wcale nie przesadzają, sam zobacz: https://m.youtube.com/watch?v=HjQJKhPwij8

Gość gość
fajnie ze tak tylko. to pocieszajace ze nie w jakims celu

Gość gość
Nie bedziemy mieli takich problemow jesli ich tu poprostu nie wpuscimy,chodzi mi o to ,ze nie bedzie pretekstu do stworzenia panstwa policyjnego ,chociaz pewnie wymysla cos innego chyba,ze naprawde pozbedziemy sie calej tej sitwy ,ale na to sa marne szanse :(

Gość gość
k***in to mason w roli liberała konserwatysty. chrzescijanin a przy tym piewca ewolucji z jej głównym dobrodziejstwem czyli konkluzja, że silniejszy ma zawsze racje dla dobra gatunku. tego goscia pozlepiali z samych sprzecznośc***enie żeby je jakoś pogodzić w świadomości społecznej. nie głosuj na niego. w ogóle nie głosuj

Gość gość
Właśnie o to mi chodziło, by ich nie wpuścić. Chcę się czuć bezpiecznie na ulicy, a nie by nas zastraszyli jak na Zachodzie. My jeszcze mamy szansę. Pod warunkim, że załosujemy na Korwina ;)

Gość gość
Mason, który chce nam dać dostęp do broni. Jesteś opóźniony? :D

Gość gość
ty chyba nie rozumiesz jak oni działaja. nie ważne czy wpuścimy emigrantów czy ich nie wpuścimy. jak nie wpuścimy emigrantów to będziemy musieli wpuścić unijną policje zniemiec, któa już raz u nas gociła. chyba przyjechali ze strachu przed emigrantami. możlwe, też że będziemy zmuszeni wpuszczać niemieckich emigrantów uciekających przed jak to ujołeś ciapatymi. nieinteresuje sie tym osttnio ale jednego jestem pewien. to kogo i na jakie stanowisko wybierzesz ani najaką partie zagłosujesz w wyborach nie ma najmniejszego znaczenia. k***in zresztą zgodnie ze swoją "filozofia" trzym z silnymi czyli z rtymi kktórzy mają władze.. to nie jest żadna alternatywa tylko ich sługus

Gość gość
zobaczysz broń co najwyżej jak ci ja dadzą w koszarach. ty jestes opóźniony jak w to wierzysz. chociaż z drugiej strony jak da nam broń w obecnej sytuacji gospodarczej to emigranci nie będą potrzebni żeby tu zrobić drugą jugosławie

Gość gość
i oprowadzić do tego samego do czego chcą doprowadzić dzieki imigrantom.

Gość gość
poza tym to mason a jak nie mason to członek zakonu kolumba albo innych rycerzy maltańskich czy samurajów stepowych koorfa zrozum, że do polityki nie dopuszczaja nikogo kto nie siedzi w tajnych strukturach. tak to wygląda.

Gość gość
jakby z nimi nie trzymał to móglby sobie byc politykiem co najwyzej na kafeterii;)

Gość gość
tym bardziej ze odgrywa wbrew pozorom wazna role. a raczej kilka ważnych ról. nie che mi sie tego werbalizowac ale uwierz że tak jest.

Gość gość
dobra ide bo jakiegos pdała przywiało

Gość gość
Imigranci mają broń, a Ty chcesz by Polacy jej nie mieli? To fajnie nam życzysz :o

Gość gość
Korwin ma takie układy, że żadna tv go nie zaprasza, a jak już muszą podczas wyborów to każda tv na niego pluje :D Nie ośmieszaj się platformiaczku :o

Gość gość
Niemiecka policja w porównaniu do naszej to ideał, zresztą Turcy ich regularnie ćwiczyli przez ostatnie 20 lat. Skoro nawet oni się boją, to nasi, przyzwyczajeni do nicnierobienia, będą jawnie odwracać głowę... :o

Gość gość
No i właśnie dlatego nie wolno imigrantów tu wpuścić. Węgry, Czechy i Słowacja zapowiedziały, że nie wpuszczą ani jednego. A u nas tylko Korwin ma takie samo zdanie. Dlatego musimy na niego głosować. Wszyscy.