Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem ze zawsze bd sam

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat nigdy dziewczyny żadnych znajomych boli mnie to czy są osoby takie na tym forum i jakie mają metody zwierzaka mieć nie mogę. .

Gość gość
miałam tak jak Ty. Nie myśl tak. W wieku 22 lat znalazłam z przymusu chłopaka nie na stałe ale żeby nie być sama , zobaczyć jak to jest nie być samą, przytulić się . Bardzo potrzebowałam i dalej potrzebuje bliskości (wcześniej tego nie znałam). Czasami kogoś potrzeba . Jeśli nie możesz znaleźć kogoś kogo w pełni lubisz to znajdź przyjaciółkę, wsparcie na teraz. Tylko uważaj. Mój już jest przywiązany ja też go kocham ale dużo w nas niezgodności i on nie potrafi mnie nie ranić, potrzebuje spokoju wewnętrznego a z nim to różnie sie czuje

Gość gość
Ja mam taki problem ze dziewczyny patrzą na mnie z góry wiem ze bd sam w nocy przytulam się do widma..

Gość gość
ogólnie też przez lekarza. Trzymałam się wcześniej wiesz dla tego jednego ale dermatolog podał mi takie tabletki że nie miałam miesiączek ani popędu myślałam że nie będę mieć dzieci i że lepiej jest szybko rozpocząć współżycie mając jeszcze "pamięć" popendu. Uznałam to za moment , ostatnią szansę. Byłam załamana. Minęło 1 i 9 miesięcy bardzo powoli wszystko się reguluje. Już wierze że mogę mieć dzieci tyle że nie jestem pewna czy na ten czas były by już zdrowie. Te przeżycia wiele mnie kosztowały . Na pewno uchronią przed zaufaniem aż tak mocnym lekarzowi. Zawsze byłam nieufna, ale nie wiedziałam ze coś takiego jest możliwe. Leki brałam 8 tabletek a miałam brać 3 miesiące. Podobno po nich można nie mieć dzieci. A i tak nie wiem czy moje dzieci będą takie jakie by były gdyby nie te leki :(

Gość gość
Ale dzięki ze odp ja tam mam problem ze nie bd mieć nikogo trochę inna sytuacja

Gość gość
ja się nie zakocham w kimś kto patrzy na mnie z góry