Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w żonatym

Fatalne zauroczenie. On jest żonaty

Polecane posty

Gość zakochana w żonatym

tak zakochałam się w żonatym i od kilku lat robię wszystko, żeby rozbić jego małżeństwo, bo tylko wtedy on będzie mój. on o rozwodzie nie chce nawet słyszeć, ale jak się zakręcę odpowiednio i jeszcze dam do wiwatu jego żonie, to może ona pobiegnie do sądu z pozwem rozwodowym i już wtedy to go mam tylko dla siebie. :)

Gość gość
Opanuj się i znajdź sobie kogoś innego to nie takie trydne, a po za tym jak Ty byś się czuła na miescutej żony. Mam nadziej, że to co napisałaś to żart

Gość gość
gimgoowno ma wolna sobote😴

Gość zakochana w żonatym
zakochałam się w żonatym. czy to tak ciężko pojąć? a co żonaty to nie facet?

Gość gość
autorko ja podobnie, z tym, ze nie wiem czy jest to milosc, ale zalezy mi na nim :O Juz to trwa 1,5 roku, a on nadal nie chce niczego zmienic dla mnie, albo sie boi cos zmienic bo żona, dzieci.. Bardzo bym chciala z nim byc, ale nie wiem czy sa na to szanse . Choc ja mam takie motto, że " nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do zrobienia" ;)

Gość gość
a wy ile już się autorko spotykacie? Kilka lat czyli pewnie dluzej niż ja? U nas to w ogole jest tak, ze znamy sie kilka lat juz, ale romans, uklad, czy nie wiem jak to nazwac, trwa od 1,5 roku. Widze, ze on nieraz mnie traktuje z uczuciem, ale ze nie bardzo chce sie w to gleboko angazować, jednak bede robic wszystko żeby zmienil zdanie

powinnaś się laska w jakiejś knajpie zatrudnić, bo widać, że lubisz resztki i odpady. mogłabyś codziennie przynosić sobie trochę :o 🖐️

Gość gość
Nienawidzę takich kobiet co włażą do łóżka żonatym... zresztą ci mężowie to też niezłe kur...ska! Nie potraficie znaleźć przystojnego, dobrze usytuowanego, WOLNEGO mężczyzny? Nic dla was już nie zostało? Żaden wolny was nie chce? A ci żonaci to nieźle was wykorzystują a wy durne myślicie, że was kochają miernoty hahah :D kiedyś karma wraca, zapamiętajcie to szmaty!!

Gość gość
I ten przystojny i sytuulowany z czasem moze sie okazac sk***ysyynem....:-) nie nawidzisz ja tez kiedys myslalam podobnie jak ty i powiem ci ze kazdy facet to swinia i nie warto byc wierna do grobowej deski...

Gość gość
Wystarczy poczytać forum ile żonatych wyrywa i flirtuje Dwa numery telefonu, kilka raswk, seks na @? Tak się bawia. W domu żoną z 4 dzieci :/

Gość gość
tak zakochałam się w żonatym i od kilku lat robię wszystko, żeby rozbić jego małżeństwo,:"" żonie da do wiwatu..." ty k***o j****a,chętnie pomogę jego zonie pokażemy ci twoje miejsce w szeregu

Gość gość
szmaty męskie i żeńskie tępić i nie udawać,że ich się nie widzi niech wie o nich "cały świat" kurwa jest kurwą