Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facebook mam kilka pytań

Polecane posty

Gość gość

wiele lat temu usunęłam konto, a teraz ponownie je założyłam. Nienawidzę korzystać z facebooka i uważam, że to totalna inwigilacja i zwyczajnie mnie to nie jara. Musiałam to zrobić bo chce (powinnam) oglądać jedną grupę. Niestety całkiem przestałam się łapać o co w tym wszystkim chodzi :o czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytać? - jeśli chodzi o prywatność to czy mogę jakoś zablokować te wszystkie duperele typu "użytkownik x podrapał się w dupę"? czy inni to widzą? dodam, że mam ukrytą listę znajomych - jeśli chodzi o grupę, jeszcze się do niej nie zapisałam, czy administrator widzi, że tam wchodzę? - w ogóle nie wiem jak się tam poruszać, jest np post pod nim odpowiedzi, ale tylko dwie wyrwane z kontekstu- czy to znaczy, że nie widzę wszystkich? o co chodzi z tą całą listą nazwisk pod komentarzami? mam nadzieję, że w miarę jasno to opisałam, będe wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość gość
pomóżcie starej babie :D na pewno ktoś z Was korzysta :)

Gość gość
musisz o tym poczytac po polsku-sorry mam Facebook po angielsku i nie umiem ci dokladnie tego przetlumaczyc.wiem ze jest taka opcja.

Gość gość
dziękuje, dalej jednak nie wiem co z tymi komentarzami? czy gdzieś trzeba kliknąc żeby przeczytać całą rozmowę? i czy administrator widzi kto wchodził na grupę?

Gość gość
Mozliwe ze gdy dolaczysz do grupy bedziesz miala dostep do wszystkich informacji na tej grupie komentarzy i postow. Jesli nie chcesz widziec na tablicy aktualnosci znajomych musisz przestac ich obserwowac. Czy administrator widzi kto wchodzi? Szczerze nie wiem, bo nigdy nie bylam administratorem zadnej grupy na favebooku ale skoro facebook ogolnie nie ma funkcji podgladu kto ogladal nasz profil to podejrzewam ze tez w grupach nie ma takiej mozliwosci i nie widzi kto wchodzil.

Gość gość
dziękuje :) grupa jest otwarta. Czy i tak mogę nie widzieć niektórych postów?