Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet leń, czy z depresją

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na forum swojego miasta. Okazuje się, że mieszkamy blisko siebie. Przysłał mi swoje zdj.ja tez swoje, stwierdził, że jestem ładna kobieta. On też niczego sobie. Ale pisaliśmy i tylko piszemy maile.:( Niby coś tam mówi, a nie mówi. Naszą "znajomość" ja zakończyłam jakieś pół roku tej, bo tej pisaniny miałam dość. A było to ok 6 m-cy samego klepania w klawiaturę, nawet nie było rozm.tel. Kiedyś się odezwał i...dalej piszemy. Zaproponował spotkanie w tyg. ale ja nie mam czasu, mam sporo zajęć, chciałam w weekend, ale on nie odpowiedział na propozycje spotkania np. w sobotę. Poza tym to taki malkonent, na wszystko narzeka, na pogodę też. Pracuje w biurze i na godz. 8 wybiera podróż tramwajem, bo...nie może się dobudzić:-D Tylko z tego powodu. Zadaje 5 pyt. w zestawie, co na obiadek, jak plany na weekend, jak minął mi dzień? I tak pierniczy jak ciotka klotka.:( Nie odpisuję już, on odpisywał na drugi dzień na maila. Facet dojrzały, sam zalogował się jako chętny do poznania kogoś. Dałam sobie już spokój, nic z tego nie będzie. Mam w d..pitolenie o obiadkach u mamusi. znacie takiego typa? Czy to normalne?

Gość gość
może żonaty i dlatego nie chce spotkać się w tygodniu a gada dla samego gadania

Gość gość
Nie, nie jest. Bo znajoma go zna. także to wykluczam.

Gość gość
Albo po prostu facet nie ma innych zainteresowań, albo zwyczajnie nie potrafi prowadzić rozmowy (co nie znaczy, że nie jest wartościowym człowiekiem). Po prostu taki typ. Nieszkodliwy. jeśli Ciebie wkurza, to nie ma sensu kontynuować znajomości.

Gość gość
No dziwak chyba jakiś:( Był ileś lat z kobietą, ale stawiam, że uciekła, bo ileż można wytrzymać z takim glendą. najlepsze jest to, że fajnie się gadało, bo wykształcony, mamy takie samo zdanie w wielu kwestiach. zawsze multum tematów, ale tylko te pieprzone maile.:( Ileż można. Facet bez ikry, bez chęci chyba w ogóle do życia. po co to ciągnie? W jakim celu pisał, że chce kogoś poznać? Nie wspominał, że tylko do klapania wirtualnego:( Da się to jakoś wytłumaczyć? Przecież ja go nie zezrę:-D

Może chciał tylko z tobą pogadać, bo przecież ze swoimi *.jpg, *.mp4, dmuchanymi lalami itp. nie pogada.

Gość gość
Zawsze mnie tacy nudzili. Albo ktoś normalnie żyje, gdy kogoś zaczepia to chce się spotkać żeby poznać, albo nie ma sensu tracić czasu z dziwnym osobnikiem.

Gość gość
Chyha tylko na twoja cnote. Oni sa tacy.

Gość gość
Ale gośc pod 40 chyba wie czego chce?:( Chociaż, może być, że nie.:-D

Gość gość
Co wy tak z tych prawiczków się śmiejecie ? , co , a tu pewnie same stare panny siedzą.

Gość gość
A o czym ma gadać ? przecież to życie. Mało kto zadaje sensowne pytania i mało kto takich też odpowiedzi udziela. Rutyna dnia codziennego. On przynudza a ty zapewne lubisz plotkować więc wychodzi na jedno. Jak czytasz gazety, portale internetowe lub oglądasz tv to też jest w kółko o tym samym.

jak to możliwe, że ty autorko, tak cudowną i zajętą w tygodniu będąc, nie masz jeszcze fajnego faceta? :P i że jedyny zainteresowany tobą koleś, to nudziarz odpisujący na maila co 2 dzień i gadający o obiadkach u mamusi? więc bejbe, chyba czas zweryfikować swoją własną cudowność.

Gość gość
Nie bądź złośliwa żabo:-P Byłam w związku długo, ale nie wyszło. dzięki, że dostrzegasz moją cudowność. jak się prowadzi swoją działalność, to się wychodzi ostatnim, nie to co wielogodzinne przesiadywanie na kafe:-D:-P

policz sobie najpierw, ile postów tygodniowo piszę, a dopiero potem się ośmieszaj robiąc mi przytyki :) X tymczasem obrobiłaś publicznie tyłek bodajże jedynemu kolesiowi, który raczy się tobą interesować, więc powodzenia w dalszych relacjach międzyludzkich 🖐️

Gość gość
A ty się opamiętaj, i nie ośmieszaj się stawiając mi "diagnozy" z doopy wzięte. jeśli masz tak smutne życie, to zrób cos ztym, a nie wylewaj jadu na forum:-P No chyba, że przechodzisz menopauzę:-P to rozumiem. bez odbioru.

Gość gość
obrobic tylek, to można komuś gdy przybliży się dana osobe w ten sposob nie. zaba jak zawsze pitoli bez sensu

Gość gość
Dziwisz sie że zadaje pytania i narzeka na pogode? A o czym on ma z Tobą pisać skoro sie nie znacie? O pogodzie! O obiadkach i innych d**erelach!

Gość gość
No ale ja rozumiem, że należałoby podjąć jakąś decyzję. Gdy pytam, co dalej, to on nie wie. W międzyczasie "omawiamy":-D sprawy polityki, problemy miasta i inne. Ale najbardziej w nerwia mnie jego ciekawość, mnóstwo pytań...Ło matko:(

mogłabyś walnąć chociaż jeden celny przytyk, bo strasznie przynudzasz :) X to może napisz nam, co poza ostateczną desperacją skłania cię do utrzymywania kontaktu z facetem, którego nazywasz leniem, malkontentem i nudziarzem?

Gość gość
poczekam, aż ty walniesz, w końcu od lepszych trzeba się uczyć:-D:-P

Gość gość
Jak zwykle durne wpisy żaby, która coś tam widzi, a jednak nie. Zostało napisane, że kontakt został zakończony:-P Kuma?:-D

Gość gość
żabo ty właśnie też. Mój pies jest sto razy inteligentniejszy niż ty, więc wiesz:-P Gubisz się , więc się nie błaźnij. Idź dziecko lekcje odrobić musisz, bo znowu pójdziesz noga do szkoły. Nie jesteś partnerem w dyskusji żółtodziobie:-D Także muszę cię zlekceważyć. Jak ci to pasuje, to możesz się dalej produkować, w końcu to twój wstyd i poniżenie, a nie mój. Pa bejbi:-P:-D