Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniezka22

problem z biodrami dziecka i szyna Koszli

Polecane posty

Gość Sniezka22

U mojego dziecka w 3mc życia na usg bioder stwierdzono brak jąder kostnienia Lekarz zalecił poduszkę Frejki , po miesiącu na kontroli po badaniu stwierdził ze jest super i nie musimy juz zakładać mu pieluchy Teraz jak młody ma pół roku RTG bioder wykazało ze nadal niema tych jąder kostnienia Lekarz zalecił szyne koszli Mały zbiera się do raczkowania a ja mu musze zakładać to ustrojstwo Czy są tu mamy które mają podobne doświadczenie w tym temacie ? jak to u WAs wyglądało We wtorek ide do innego lekarza Ciągle się obwiniam ze coś zaniedbałam ehh

Gość mawajawa
Witam. Moja coreczka miala zalozona szyne koszli w wieku 3 miesiecy. Nosila ja do 6 miesiaca. Sciagalismy szyne tylko do kapieli,bo takie byly zalecenia lekarza. Malutka znosila to dzielnie,gorzej z mama ;) Za kilka dni bedzie miala roczek i jeszcze nie raczkuje,choc juz cos tam probuje. Jak narazie do tylu sie przesuwai podnosi sie z brzuszka do siadu. Mimo to czekam z niecierpliwoscia az ruszy d**eczke ipojdzie do przodu :) I mam rowniez pytanie do innych mam. Kiedy wasze dzieci zaczely raczkowac po zdjeciu szyny?

Gość amber54
Moja córka raczkowała gdy miała rok. Niedługo idziemy na kontrolne usg bioderek. Wybierzemy się chyba do Gabinet USG - http://www.gabinetusg.com.pl/oferta-usg-pediatryczne/ Słyszałam, ze mają swietnych specjalistów i bliskie terminy. Na mnie szyna też źle działała chociaż małej zbytnio nie przeszkadzała. My mamy już chyba tak mamy, ze przeżywamy wszystko za bardzo.

Gość mawajawa
amber54 A ile Pani córka już? Nasza zaczęła 15 miesiąc i raczkuje,ale nie chce nawet wstawać na nóżki do pionu.Uniesie się tylko na kolankach,ale na stopki nawet nie ma chęci wstawać i to mnie martwi. Lekarz mówił,że czym później zacznie chodzić tym lepiej,ale troszke się stresuje,że mala nawet nie próbuje nic robić w tym kierunku.