Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Moze to jest troche dziwne. Ale zaczne od poczatku. Bylam wczesniej z Kamilem ale przestal sie odzywac. To byl nasz koniec. 3 tygodnie temu, powiedzial ze mial problemy I dlatego tak sie stalo. Nie chcial zeby te problemy przeszly na mnie. Przeprosil mnie I wrocilismy do siebie. Wszystko pieknie I fajnie. Ale wczoraj przez pewien czas pisalismy lecz nagle ucichl. Wczesniej wspominal ze ma duzo nauki. Od wczoraj po poludniu sie now odzywal do dzisiaj. Widzialam ze byl na fb, ale zero znaku zycia. Moglby chociaz napisac glupie 'jak sie czujesz?'. Od kad wrocilismy do siebie to pisal do mnie codziennie, tylko teraz cos cicho. Boje sie ze znowu mnie zostawi

Gość gwoli wyjasnienia
Albo chlopak ma jakies zaburzenia w zachowaniu albo cos przed toba kreci. Obstawiam to drugie. Bo nawet jesli ma sie klopoty to sie to inaczej zalatwia w stosunku do swojej dziewczyny. On sciemnia na calej linii. Zapytaj go pisemnie czy znowu ma swoje klopoty i nie chce cie obciazac czy tym razem jest inny powod jego milczenia :) Jesli nie bedzie zadnej reakcji to daj sobie spokoj. Jesli napisze byle co...tym bardziej.

Gość gość
On czuje że mq cie w garści, zasiej ziarno nepewności