Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój tata imprezuje zmoimi koleżankami

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim tatą. Mam 18 lat i sporo koleżanek. Często rozmawiamy o facetach, seksie itp. Moje koleżanki strasznie napaliły się na mojego tatę. Nie miałam nic przeciwko gdy go zaprosiły bo myślałam, że wszyscy traktują to jako żart no i tata to przecież tata gdzie on tam będzie imprezował?! Ale okazało się, że mój tata nie jest takim starym grzybem według moich koleżanek a niektóre to nawet gadały za moimi plecami o tym jak to niby mój tata jest w ich typie. Jestem w szoku. Mój tata w prawdzie nie jest jakimś brzydalem i nie jest zapuszczony ale ej no to mój tata. Rozmawiałam z koleżankami ale one nie widzą nic w tym złego by imprezować z moim tatą, tańczyć z nim itp. Gdy napalają się na obcych facetów po 40 to ok ale nie na ojca koleżanki. Co mogę zrobić by zostawiły mojego ojca w spokoju? Wiem, że tata jest sam bo mama nas zostawiła ale dlaczego nie mogą poszukać sobie kogoś w swoim wieku?

Gość gość
prawdopodobnie dla niego to taka przygoda i właśnie trochę żart (dla twoich koleżanek też), ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo co może z takiej przygody wyniknąć.

Gość gość
hehehe dziewczyno!! daj żyć własnemu ojcu - co, nie należy mu się nic od zycia? :D

Gość gość
gość dziś Ty kretynko co ty gadasz? Facet powinien zostać sam do końca życia i powinien zająć się córką a nie wychodzić z domu!

Gość gość
Witaj autorko ,moja rada to zmień koleżanki bo są puste i głupie .Z ojcem porozmawiaj poważnie bo ośmiesza się ,ma prawo do życia ,niech szuka partnerki a niech przestanie ślinić się do małolat bo to obleśne zachowanie.