Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuptus230377

Wyjazd w góry

Polecane posty

Gość Tuptus230377

Hej, potrzebuję pomocy. Chciałabym sprawić sprawić mężowi kilka dni odpczynku w górach, niestety kompletnie się nie znam, osobiście nie lubię gór i nigdy tam nie jeżdzę, mąż za to je kocha zwiedzać i fotografować a odkąd jesteśmy razem (8lat) nie jeździ z uwagi na mnie. Będzie to wycieczka tylko dla niego (ja z uwagi na małego bobasa i tak musiałabym zostać), wycieczka na około 5dni. Najlepiej blisko gór (mąż nie ma prawka wiec wszelkie dojazdy to autobus, do ktorego fajnie jakby było blisko), lub gdyby sam ośrodek/hotel był blosko szlaków itp. Proszę o pomoc, może znacie jakieś fajne miejsca? Z góry dziękuję za pomoc w przygotowaniu niespodzianki.

Gość gość4444
Najlepiej moim zdaniem to wyjechać w Zakopane!! O tej porze tanio no i widoki piękne!!

Gość zuzka9991
Ja też nie lubiłam gór ale po jedynym wyjeździe do Karpacza zmieniłam zdanie :) W górach jest pięknie, szczególnie zimą. teraz namawiam meża na wyjazd do Kościeliska a konkretnie tutaj http://butorowy-residence.pl/ W połowie lutego oboje mamy wolne więc to idealny czas na jakiś wspólny wyjazd.

Gość gość
Najpiękniej jest chyba w Białce Tatrzańskiej. Bardzo fajną mieliśmy też kwaterę http://www.domekwbialce.pl/. Super ceny - podejście do gości jak do rodziny. Bardzo miło jak jest tak ....

Gość kasikasia
Białka Tatrzańska jest super :) my na święta jedziemy właśnie tam, zarezerwowaliśmy sobie apartament na bookaparcie ze świetnym widokiem na góry, czuję że to będą miłe święta

Gość Mika

Ja jestem  bardzo zadowolona z pobytu w Karpaczu w Willi Koala. Tanie pokoje w Karpaczu to nie tylko jeden z atutów ale też w willi jest super kuchnia gdzie można skosztować przygotowywane przez tamtejszych kucharzy miejscowych specjałów.  Planują wczasy w Karpaczu, Willa Koala oferuje nie tylko wypoczynek w komfortowych warunkach, ale też super atrakcję. 

Gość KamilkaK

Bardzo fajnym pomysłem jest wyjazd w góry do mniejszej miejscowości - można naprawdę zobaczyć wiele fajnych miejsc, a przy okazji odpocząć w ciszy. Moim faworytem na takie wyjazdy jest Muszyna - cisza i spokój. Zatrzymuję się w hotelu klimek (spedzilam tam ostatni urlop). Jest Spa, basen i wszystko na najwyższym poziomie. Nawet jak zdarzyła mi się kiepska pogoda jednego dnia to nie było mowy o nudzie. Super było!

Gość Hotel Klimek SPA

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą "Jesień w górach". Wszystkich spragnionych odpoczynku i relaksu z pewnością ucieszy nielimitowany dostęp do Aquaparku i bogata oferta SPA. Przepiękna okolica skłania do spacerów oraz poznawania innych atrakcji Muszyny. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA