Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które wam się podoba ? ;)

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie:) Mam na imię Dagmara i mam 30 lat:) Jestem szczęśliwa mama trójki dzieci, a już nie długo czwórki :) Moja pierwsza córka ma na imię Michalina i ma 10 lat druga ma na imię Gabrysia , która ma 9 lat , gdy okazało się że jestem w trzeciej ciąży i znowu potwierdzone jest , że ma być kobitka , imię postanowiły wybrać dziewczynki :) Wybrały dla siostry imię Luiza , mnie nie do końca przypadło do gustu , ale mój mąż był tym imieniem bardzo zafascynowany :) Teraz Luizka ma 4 latka :) Po mimo tego że nigdy nie chciałam mieć więcej niż trójkę dzieci , postanowiliśmy spróbować z mężem jeszcze raz , gdyż bardzo chcieliśmy mieć synka :) Potwierdziło się będzie synek , termin mam na grudzień , tylko ze jest mały problem z imieniem... Mąż chce Fabiana , ja chcę Juliana a dziewczynki Kacpra :) gdyby była dziewczynka jednogłośnie ustaliliśmy , że miałaby na imię Aurelia :) Moje pytanie brzmi , które imię się wam podoba najbardziej , a może macie jakieś inne pomysły ? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję :)

Gość gość
Znalam doroslegi Juliana i cale zycie kazal na siebie wolac Maciek bo wstydzil sie swojego imienia.Mnie osobiscie podoba sie Wojtek:)

Gość gość
Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale mój maluszek urodzony w tym tygodniu nazywa się Łukasz Emil :)

Gość gość
Fabian okropne :/ najladniejsze Kacper :) gratuluje :*

Gość gość
kacper zdecydowanie:)

Gość gość
Ja też znam dorosłego Juliana i z tego, co mi wiadomo, to nie ma do rodziców pretensji o imię ;). I właśnie to mi się podoba najbardziej z tych podanych przez autorkę. Fabian - tragedia, Kacper zbyt popularne.

Gość gość
Dziękuję za gratulacje , dziewczynki cieszą się , że Kacper podoba się najbardziej :) A jeśli chodzi o Tymka , tez dałam taka propozycje , nie do końca się podobała...

Gość gość
a mi sie podoba najbardziej tomasz albo paweł, z twoich propozycji żadno mi sie nie podoba ale jeśli miałabym wybierać to julian, kacper popularne i dla dziecka może ok ale dla dorosłego to już nie pasuje, fabian-pawian (wiem głupie ale dzieci są bezwzglęene) mogą tak go wołać w szkole, znam osobę co prawda o nazwisku fabian i każdy przekręcał na pawian, a dominik?

Gość gość
Dominik mi się nie podoba , choć dziś jeszcze najstarsza córka dala pomysł Nikodem :) Mi się podoba , córkom tez , ale mąż kręci głową :(

Gość gość
może mariusz? i ja myśle, że fabian nie pasuje do imion reszty dzieci, ale to już sami musicie zdecydować

Gość gość
a mąż jak ma na imie? skoro wkońcu sie udało i będzie męski potomek to może imie po tatusiu?

Gość gość
tak to jest jak chłop i bachory mają najwięcej do powiedzenia,ty jesteś w ciąży,ty urodzisz to ty wybierz imię...

Gość gość
Gość 17.58 ty to musisz być sfrustrowana, co cię tak boli ze wspólnie wybierają imię?. Nie jestem autorka.

Gość gość
Mąż ma na imię Mateusz , ale nie podoba mi się nadawanie imion takich samych jak rodzice. Ja jestem autorka i nie wiem czemu się ktoś zdenerwował , że wszyscy wybieramy imię... Tak to ja jestem w ciąży , ale nie zaszłam sama w nią. I moje dzieci nie są bachorami...

Gość gość
jak zobaczysz dziecko bedziesz wiedzala jakie imie

Gość gość
olaf karol miłosz daniel sylwester łukasz kamil jan artur adam

Gość gość
olaf karol miłosz daniel sylwester łukasz kamil jan artur adam

Gość gość
Autorko twoje imie najbardziej mi sie podoba, podoba mi sie też forma Juliusz, znam chłopaka o imieniu Julek, fajny chłopak zaradny, w domu ma nie wesoło, ma 5 niepełnosprawnego rodzeństwa (on jest sprawny i to tak na marginesie bo nie każdy wierzy w czary mary), uważam że to imie noszą sami fajni mężczyźni

Gość gość
Ja również uważam , że to imię jest ładne , nie ma się czego wstydzić :)

Gość gość
mam Kacpra urwis jak cholera i nie znam grzecznego chłopca o tym imieniu:)

Gość gość
Bardzo mi się podoba droga autorko że decydujecie wszyscy :) Mi osobiście podoba się Kacper i Julek, choć tak zpoza to chyba Bartek jest ok. Zazdroszczę rodzinki, widać że się bardzo szanujecie

Gość gość
Nikodem tez fajne :) Maly Nikos :) Adam tez baaardzo ladne imie :) Zapytaj sie rodzinki co mysla o Adamie? :) znam kilku i wszyscy dobrze wyksztalceni i bardzo przystojni :)

Gość gość
A może Tadeusz albo Tobiasz?

Gość gość
najlepiej jakby imie podobalo sie całej 5, dlatego powinniście szukać dalej

Gość gość
Dziękuję za miłe słowa , szanujemy się bardzo ;) Rodzinkę mamy dużą , ale my lubimy jak się coś dzieje i jest hałas , dzisiaj mąż coś zaczął się przekonywać się do Nikodema :-P Ale dalej myślimy :-) a co do Adama to mnie się źle kojarzy :(

Gość gość
Albo Jan? :) albo Radek? :p Witek?