Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu większość ludzi jest

Polecane posty

Gość gość

Smutna przygnebiona zdolowana już nie mogę patrzyć na większość skwaszonych smutnych min na ulicy przecież życie jest piękne nie rozumiem u mnie i mojej rodziny uśmiech nie schodzi z ust i energia do działania nigdy nie opuszcza bo jest pięknie

Gość gość
? u mnie nie jest ... pogoda jest ponura

Gość gość
Zawsze można na coś zwalić u nas jest fajnie bez względu na pogodę, każdy jak sobie pościeli tak się wyspi szkoda życia na zmartwienia lepiej ten czas poświęcić na działania polepszajace nasze życie

Gość gość4444
Ja tam nie jestem smutny ani przygnębiony. Chodzę regularnie do sauny i na basen. W miarę zdrowo się odżywiam. Może większość ludzi mają takie miny z powodu kiepskiej pogody!! A wracając do sauny u basenu. Na taką pogodę najlepsza jest wizyta w saunie. Człowiek się wygrzeje wypoci a wraz z potem pozbędzie się zalegających w naszych ciałach toksyn!!

Gość gość
Ja mam podobno taka mine caly czas jakbym kogos zabila i miala problem ukryc cialo. To nie znaczy, ze jestem smutna, taka dziwna, zacieta mam twarz i juz :P

Gość gość4444
Hmmm To najwyraźniej masz mały stres A twoje złe samopoczucie czy ponura mina wynika z nadmiarem toksyn w twoim organiźnie. Ja kiedyś miałem podobnie nic mi się nie chciało. Byłem przygnębiony jakiś nie swój chociaż tak naprawdę to nic mi nie dolegało.