Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kochanka mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Zonatego i powiem ze czuje sie wolna, niczego mi przy nim nie brakuje, daje mi uczucie, seks jest wspanialy, okazuje czulosc. Przez 5lat nic sie nie zmienilo miedzy nami z dnia na dzien sie do niego przywiazuje emocjonalnie. Ostatnio wspomnial ze chce byc ze mna, mieszkac i zyc razem. I co z wiazku z tym mam dylemant teraz bo dal mi wybor nigdy nie chcialam by odchodzil od dzieci bo ma 2. Zona to mnie akurat nie interesowala. Chodzi mi o te dzieci. Czy ta zona jego bedzie mu uprzykszac kontakty z dziecmi....

Gość gość
zona ciebie nie interesuje? to jego żona zainteresuje się tobą-ma do niego prawo a nie ty ściero

Gość gość
A nas g****o obchodzi jakie masz uczucia do męża drugiej kobiety i jego dzieci takie jak ty do burdelu!!!

Gość gość
??? on może robić co chce .... on już dawno temu rozszedł się z żoną .... prawda jest taka że otoczenie narzuca większość zachować i reakcji ... żona od dawn go nie kocha ... a skąd wiem? poprostu wiem :)

Gość gość
Napisalas ,że jestes kochanką zonatego-rozumiem,że on rozwodu nie ma..W związku z tym on nadal jest w małżeństwie,co robisz tam między nimi dupodajko? Dajesz tylko d**y na boku

Gość gość
to małżentwo jest tylko na paperku więc niepochlebiaj sobie że uwiodłaś żonatego :D wiem że lubisz konkurencję :) bez konkurecji byś znim nie sypiała :)

Gość gość
Gdybym to ja była żoną twojego kochanka to przywaliłabym ci w ryj szmato i wszystkie kudły wyrwała za to ze właśnie nie interesowałaś się mną jako jego żoną

Gość gość
żona od dawn go nie kocha ... a skąd wiem? poprostu wiem usmiech.gif ten zboczeniec ci powiedział? skoro uderza do szmaty ,to żona jest pokrzywdzona a ty jesteś kobietą?

Gość gość
bo woli szmty zamiast żony... swój do swego ciągnie ... ja wole szmaty ale z materiału do mycia podłogiokienitd ale męskiej NIGDY!

Gość gość
"żona jest pokrzywdzona a ty jesteś kobietą?" ależ wcale nie jest :) .... świadomość utraty "sraki z d**y " az tak krzywdzaca nie jest :D gorzej jakby jej wiernego wspaniałego ukochanego psa zabito

Gość gość
ale spoko :) traci się coś by poźniej zyskać coś innego lepszego :) .... czas pokarze kto tak naprawde na tym lepiej wjdzie :)

Gość gość
Po co weszłaś w taki układ Przecież ma żonę i dzieci Po co się z d...pą postawiłaś Jesteś zerem Mówię to jako żonaty facet

Gość gość
A ja jestem w gorszej sytuacji od Ciebie bo bardzo bym chciala z nim być, ale on żony nie chce rzucic :O Mimo ,ze trwa to juz 1,5 roku

Gość gość
"ale on żony nie chce rzucic " bo wie już że jest szmatą, kleszczem "sraką z d**y" i jej nie uwolni od siebie ....

Gość prześcieradłopapy
ale się czepiacie :) jakby żona była spoko to by facet nie szukał doopy na boku i to szczególnie nie na tak długo :) Przeciętny facet chce zamoczyć i tyle, ale jeżeli jest z kochanką tyle czasu, to znaczy, że w domu jest tak sobie. Bez względu na to czy jest kochanka czy nie, para powinna się zazwyczaj pożegnać w takich wypadkach problemem są dzieci i to dla nich rodzina powinna być w komplecie. Nikt nie jest bez grzechu, a wyrzucanie jadu na forum ma pewnie być przykrywką dla Waszych grzeszków, o których nikt nie wie, co ?, :P.

Gość gość
Do przescieradlo cos tam. Czyli kobieta jest winna nawet jesli w zwiazku si3 nie uklada? A moze skoro mezczyznie nie pasuje to niech zostawi zone a nie obraca dwie naraz? Nikt go na sile nie trzyma. A zapomnialam. Nie bedzi3 mu mial kto prac i nierzadko obiadu podawac.

Gość gość
jakby żona była spoko to by facet nie szukał doopy na boku i to szczególnie nie na tak długo" znam taką kurwę,która długo mieszka sama i zaczęła nachalnie latać za byłym ,zostawił ją bo jego matka kurwy nie chciała i okazuje się,że ze szmatą chatę drewnianą postawili nad jeziorem,daleko od miejsca zamieszkania ale detektywi i tak ich wytropili,a przy okazji nagrali wszystko i wszędzie jak to się zakończyło,można tylko domyślić się

Gość gość
Prosze sie podszywac;-) nie interesuje bo po co ma nie interesowac? Czy interesowala sie mezem gdy jeszcze mnie nie znal a zdradzila go z kolega ? Takie rzeczy sie zdarzaja w tych czasach. Nie jest i nie byla dla mnie zagrozeniem rzadym . nie kocha jej tak mi juz dawno temu oznajmij. Byl tylko dla dzieci ale zyja osobno. Teraz chce od niej odejsc i zyc ze mna. Pytanie czy zaluje jej jako zony absolutnie nie! Ale tych dzieci tak i to jest powod. Jakie mam teraz rozterki. Sama mam dziecko i wiem co to stracic rodzica. Ale tez jest i milosc do mezczyzny i co zrobic jaka decyzje podjac...

Gość gość
Prosze sie nie podszywac;-) nie interesuje bo po co ma nie interesowac? Czy interesowala sie mezem gdy jeszcze mnie nie znal a zdradzila go z kolega ? Takie rzeczy sie zdarzaja w tych czasach. Nie jest i nie byla dla mnie zagrozeniem rzadym . nie kocha jej tak mi juz dawno temu oznajmij. Byl tylko dla dzieci ale zyja osobno. Teraz chce od niej odejsc i zyc ze mna. Pytanie czy zaluje jej jako zony absolutnie nie! Ale tych dzieci tak i to jest powod. Jakie mam teraz rozterki. Sama mam dziecko i wiem co to stracic rodzica. Ale tez jest i milosc do mezczyzny i co zrobic jaka decyzje podjac...

Gość gość
Ale skad wiesz, ze go zdradziła? On tak tobie powiedział? Zdradziła go, on z tobą utrzymuje kontakty ale nadal szkoda dzieci wg jego zdania. Boz, widzisz a nie grzmisz

Gość gość
Ale tez jest i milosc do mezczyzny i co zrobic jaka decyzje podjac... " ty zboczona dziwko,zacznij myslec głowa a nie cipą jego zona i dzieci tez go kochają i wara ci od nich to,co mówi on,a co robi to są dwie różne rzeczy

Gość gość
To pytanie odnośnie dzieci to powinien Twój kochanek zadać swojej żonie i jak rzeczywiście jest tak żle,ze nie chce z żoną juz dłużej żyć tylko z Tobą to niech nie opowiada Tobie tylko z zoną niech porozmawia. i nie wierz tak ślepo Twojemu kochankowi bo na razie to on tylko "pięknie opowiada"-liczą się czyny

Gość gość
znam ścierwo z sasiedztwa i tez uganiała się za męzem znajomej jak ta wyjechala na chwile z kraju poniewaz tam opiekowała sie dziećmi,przyslala zdjęcie i okazało się,że to scierwo zaczęło wmawiać kochasiowi,że jego zona tam na pewno urodziła i to jej dziecko jak przyjechała do kraju sprawa wyszla na jaw od dziecka,ktoremu tatulek powiedział,że na mieście tak mowią dwa ścierwa potajemnie spotykali się do czasu,a potem dziwka męska i damska zaprzeczali

Gość gość
Tak tak czas na zmiany ,czas na kolejną kochankę .Tak postępuje d**ek a nie facet ,możesz być pewna ,że kiedyś będziesz zdradzana tak jak teraz żona ,nigdy nie zrozumiem jak można tak nisko upaść ,zadowalać się ochłapami .Zapamiętaj na cudzych łzach szczęścia nie zbudujesz i nie pisz ,że niczego ci nie brakuje bo ośmieszasz się

Gość gość
Zdradzala go z kolega mojego kochanka. Dlugi romans to byl potem udawala cnotliwa i kochana zone nie mam do niej szacunku ani on jej wlasny maz. Praktycznie przez te 5 lat zyl ze mna. Wszedzie bral mnie na wernisarze, czy w pracy na spotkaniach miedzy ludzmi. Ich malozenstwo to fikcja byla i jest. Zal ci tylek sciska obrazajac mnie nie znajac sytuacji? Ani mojego zycia czy mojego partnera. Rzaden facet nie wybacza zdrady kobiety. Kobieta to co innego bedac nawet kochanka nie spalam z innymi jak jego zona. Wiec mnie nie obrazaj.

Gość gość
Jak oznajmij ci ze chce byc i zyc z toba i odejsc od zony i jak go kochasz razem sie kochacie to walcz i patrz na siebie i swoje rownierz szczescie, nie na tamta kobiete jego zone bo widocznie sama nie wiedziala czy maz jest ten jedyny, takie zycie.

Gość gość
nie mam do niej szacunku ani on jej wlasny maz." o czym ty tu dziwko???? po pierwsze to my nie mamy szacunku do takich jak ty żeby samemu kurwić się trzeba winę przypisać zonie lubisz kurwiarzy zajętych,znalazł kurwę i o to mu chodzi i jeszcze jedno---naucz się ortografii matole bo nie da się czytać

Gość gość
O zdrady waszych mężów obwiniajcie tylko ich ,bo skoro ma żonę taką wspaniałą to po co was i przy okazji inną krzywdzi .

Gość gość
co myslicie o wirtualnych romansach żonatych gości :P

Gość gość
że to są wirtualne romanse i że ich żony są do niczego w romansowaniu :P