Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kochanka mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
Niezła ortografia: trzy poważne byki w pierwszym poście. Zatem nie dla intelektu z Tobą jest. Pewnie dobrze robisz loda. Spoko - trochę sflaczejesz i zapomni o Tobie :)

Gość gość
Spoko, nawet jak trochę sflaczeję, to nie dorównam Tobie :) ..... w ortografii pewnie też :P

Gość gość
Twoje zdanie mnie nie interesuje. Ja pytam sie kogos kto mial podobną sytuacje.

Gość witolddd12345
Wez k****o s********j, bo skoro bronisz k***e ktora w rogi wali to jestes taka sama k*********. Maz ma racje niech kopnie swoja zone bo jako mezczyzna tez bym w hujja robil co innego porzadna kobieta co innego k****a majaca meza nadstawiajaca koledze to najgorsze swinstwo. Bierz sie za niego.

Gość gość
kazda kobiete t traktuje tylko jak kochanke, a milosc to kit zeby kobieta nie dowiedziala sie prawdy i dalej z taim byla

Gość gość
Juz wspomniałam wczesniej ze mnie ona mnie nie obchodzi. Wspomnialam o dzieciach uwarzam ze bedzie problemy robic z kontaktami miedzy ojcem a dziecmi.

Gość gość
Daj spokuj ze swoimi przekonaniami typu bajki oczywiscie sie zdarzaja takie historie, ale jesli chodzi o niego to nie znam cala sytuacje i sam juz powiedzial ze od niej odchodzi.

Gość gość
Jestem kochanka od ponad dwóch lat. Jest wspaniałe, coraz lepiej. Jednak ja wcale nie chce żeby zostawił swoją rodzinę. Jestem wolna,niezależna i taka sytuacja mi odpowiada. Moje dzieci są dorosłe, jego nie, potrzebują ojca .

Gość gość
uwarzam___analfabetko,czy chodziłaś do szkoły? pewnie zonę ma mądrzejsza ,ale wziął sobie ścierę do robienia lodów

Gość gość
a może właśnie tę od lodów zostawił?

Gość gość
dla mnie mąż ,który pieprzy inną na boku jest szmatą,żadnych szans,bo to zwyrodnialec taka samą zdzirę puka na boku

Gość gość
Och jak wspaniale przeleci i do żony i dzieci.Gdzie szacunek dla siebie ,masz w domu lustro i kogo w nim widzisz ???????????? .Jesteś złodziejką bo okradasz jego żonę i dzieci ,jakaś ty wspaniała ,myślisz o jego dzieciach prawda to pogoń drania ,oszusta .Jesteś tylko dupodajką smutne ale prawdziwe.