Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzińska

Chętnie powróżę z pasjansa chętnym

Polecane posty

Gość gość
Renata 04.04.1988Dziekuje

Gość gość
Renata 04.041988 Dziekuje

Gość gość
niezniszczalny prawiczek dziś Tak zdarzy się, dostaniesz swoje jaja do ryja je/bany tchórzu !!! Wykastruje cię szczurku jak cię dorwę :D

Gość gość
niezniszczalny prawiczek dziś Ustawisz się na solo tchórzliwa pi/z/deczko ?? Zjem cię na kolację :) K-ce

Jesteś numerologiczną piątką, dlatego wylosowałam piątą z rzędu partię pasjansa do wróżby. Ułożyłam za pierwszym razem czyli odpowiedź na Twoje pytanie jest twierdząca. Lepiej abyś dzisiaj unikał wyjść gdziekolwiek. Nawet niewinne wyjście do sklepu może nieść za sobą bardzo negatywne skutki.

Gość gość
niezniszczalny prawiczek dziś Szczylu sto razy już c***isałem, że takich frajerów jak ty zjadam na śniadanie. Dawaj na solo pi/dzo bo jak na razie tylko pie/r/dolisz na forum Wyrwę ci jaja i cię nimi nakarmię frajerze !

Tomku, czeka Cię w przyszłości wielki sukces związany z finansami. Będziesz zamożnym człowiekiem, ale niestety przez to ucierpi Twoje życie uczuciowe. Uważaj na materialne cipcie.

Gość gość
niezniszczalny prawiczek dziś Obszczymurku jesteś na jednego mojego klapsa zrozum to ! Czekam na solo tchórzu je/bany Potem wystawię cię na ulicę i będziesz 0dbytem zarabiał na karę którą będziesz musiał mi spłacić. K-ce

Gość gość
Studzińska dziś umarlem hehehe on i zamożne życie ?? hehe wolne żarty studzia :) Ten frajer wyląduje na wózku za to pyszczenie na kafe

Gość gość
co za elyta na tym topiku ćpun dziffka udająca teraz wróżkę nied***by mózgowe typu Katowice ale mam z was bekę :D

Gość gość
Czy będę uprawiać seks w tym miesiącu 23.10.1996

Ange, według numerologii oraz układu kart pasjansa wychodzi na to, że bardzo się różnicie, jednak łączy was optymizm i umiejętność korzystania z uroków życia. Łukasz jest osobą kreatywną, natomiast Ty jesteś osobą cierpliwą i łagodną. Jest szansa na trwały i inspirujący związek...Mężczyzna ten myśli poważnie o Tobie, ale musisz pamiętać by nie ograniczać za bardzo jego wolności.

Gość gość
gość dziś Zdecydowanie nie Karty pokazały, że czeka cię długa abstynencja, może nawet dożywotnia...

Dziekuje proszę jeszcze powiedziec co będzie mnie czekać z Marcinem 18.06.1985 ?? Czy pogodzę się z nim i kiedy ? Ange 17.10.1986.

gość dziś Hola, hola, śmieciu. Pisząc "koks", miałem na myśli straszliwego karka bezsterydowego który zaraz u mnie będzie. Nie ma zmiłuj, słowo się rzekło. Dla twojej informacji, w życiu narkotyków na oczy nie widziałem.:classic_cool:

Gość gość
Kurcze...a myslalam, ze mnie chlopak zerznie...eh