Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wam żyje starcza wam pieniędzy na życie?

Polecane posty

Gość gość

Kupujecie co potrzebujecie>?

Gość gość
ja mam ok. 2500 na dwie osoby, brak kredytów, samochodu, wydaje mi sie ze mam kupe kasy, kiedys miałam znacznie mniej.... Kupuje w dyskontach, lumpy uzywane i jets ok, stracza na drogie hobby

Gość gość
no na aUTO IDZIE duzo kASy

Gość gość
Ja mam 3000 zł dla siebie, 900 zł płacę za wynajem pokoju. 2100 zł zostaje dla mnie, wystarcza mi na jedzenie (kupuje wszystko na co mam ochotę, ale ogólnie jem mało wiec nie wydaje dużo kasy na jedzenie), ubrania i dobre kosmetyki, co miesiąc też odkładam to co mi zostanie

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat dlatego wy Polacy narzekacie na rząd

Gość gość
my z mężem odkladamy ale pewnie temu że nie mieszkamy samodzielnie ale z moją mamą

Gość gość
nie rozumiem tylko, dlaczego skoro narzekaja, to kazdy zarabia tu 5- 10 tys... LOL

Gość gość
my mamy razem ok 5 tys ale dwa auta do utrzymania benzyna ciuchy to tylko tanie kupujemy bo to wszystko jest malo tej kasy

Gość gość
gdybysmy mieli 10 tys to bylo by lepiej

Gość gość
Nasze pensje idą cały czas w górę a co najważniejsze to w PL jest tanie życie więc nie musimy tak dużo zarabiać jak na zachodzie.

Gość gość
Mąż zarabia 3500 ja 1500 ( po studiach.....) i odkładamy bo kupujemy tylko to co potrzebne

Gość gość
Nasze zarobki są dostosowane do naszych cen. Dlatego w PL można tanio żyć.

Gość gość
mamy razem z mezem 8 tys, płacimy 1 tys kredytu hipotecznego, reszta idzie na życie i oszczednosci. Pieniedzy wystarcza na wszystko co potrzebne, przyjemnosci i zachcianki i jeszcze odkładamy

Gość gość
ja mam 1300 po opłatach zostaje tylko na marne żarcie i dla psa i kota:( na jakieś odskocznie już nie starcza

Gość gość
gorzej jak kto zarobi 1300 na czysto ze wszystkim

Gość gość
zarobki powinny wynosic minimum te trzy tysisce na rekę

Gość gość
no to zarabiaj tyle, ktoś ci zabrania? moj facet jest po zawodówce i zarabia wiecej niz te 3 tysiące bo zna się na swoim fachu , ja jestem po studiach i tez płacą mi więcej niz te magiczne 3 koła bo jestem specjalistą w swojej wyuczonej branży. Nie znam nikogo, kto faktycznie ma coś do zaoferowania pracodawcy i zarabia mniej niż średnia krajowa

Gość gość
ja też jestem dobra w swoim fachu i co z tego jak i tak więcej niż 1300 nie mogę zarobić w mojej firmie wolą pozbyć się dobrego pracownika niż dać zarobić ,a w okolicy wyboru nie ma

Gość gość
Mamy wspólnie ok. 40 tys.

Gość gość
buhahaha ktos kto nie zyl zagranica isze glupoty, ze u nas zyje sie taniej. zycie wszedzie w Europie kosztuje tyle samo, roznice sa minimalne, tylko zarobki w PL zupelnie inne!!!

Gość gość
Mam 2 tys na rękę, mieszkanie, samochód, wystarcza mi na wszystko, co prawda nie kupuję drogich ubrań, kosmetyków, ale też nie duszę każdego grosza, staram się odkładać co miesiąc jak mi się uda 500 zł, czasem więcej, czasem mniej, różnie. Pieniądze idą tylko na mnie.

Gość Isabel90
Odkąd wyjechałam za granicę starcza mi na wszystko i jeszcze mogę odłożyć. Niestety chce wrócić za jakiś czas do Polski... więc myślę co zrobić by i w Polsce godnie zarabiać :)

Gość gość
mnie nie starcza tj od wypłaty do wypłaty ledwo ciągne już nie starcza na buty kurtke na zime na naprawy w domu na rozrywkę coraz gorzej mam ,ostatnio dłubałam dezodorant sztyft bo nie stać mnie było na nowy masakra bywa ze jem same ziemniaki z solą