Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczka17

Ciągle jest mi niedobrze.

Polecane posty

Gość Laleczka17

Witam, mój problem polega na tym, że jak coś zjem jest mi niedobrze jak nie zjem również jest mi nie dobrze.. Zaobserwowałam to jakieś 2-3 miesiące temu. Wszystko zaczęło się od momentu rozstania się z moją przyjaciółka. Cokolwiek bym nie zjadła było mi niedobrze. Jak nic nie jadłam było okej. Na jakiś czas to ustepowalo a potem znów to samo. Teraz niezależnie od tego czy coś zjem czy nie jest mi niedobrze.. Mam 17 lat i uczę się zaocznie kiedy jestem w domu (po kłótni z przyjaciółka rzadko kiedy gdzieś wychodzę) jest dobrze jem normalnie i czuje się dobrze ogólnie ale kiedy jest sobota i wstaje rano tak o 5.30 jest mi niedobrze boli mnie głowa i w ogóle nie mam humoru. Mam obrzydzenie do jedzenia jak sobie pomyślę o jedzeniu od razu mnie mdli cały dzień nic nie jem. Wracam do domu tak o 16 i czuje głód normalnie jem ale po jedzeniu znów mi jest niedobrze nie mam na nic siły. Dodam też ze strasznie boli mnie lewy jajnik takie klucie. Nie wiem czy iść z tym do lekarza.. W ciąży nie jestem, bo seks uprawiam z zabezpieczeniem. Doradźcie coś. Proszę juz nie mogę tak dłużej...

Gość gość
Mam zgloscic się z tym do lekarza? Czy przejdzie samo?

Gość gość
Zauważyłam właśnie ze pomaga mi płacz jak płacze to od razu wszystko mi przechodzi. Dodam też ze nie ma dnia żebym nie płakała. Dzień w dzień myślę o śmierci.. O tym ze nikt mnie nie kocha.. Ze nie jestem nikomu do niczego potrzeba. Najlepiej czuje się w domu. Jak jestem gdzieś gdzie jest dużo ludzi to od razu jest mi gorąco i chce wrócić do domu.. Pewnie dużo ludzi pomyśli ze głupia 17 sobie coś wymyśla ze jestem jeszcze dzieckiem. Ja sobie juz z tym nie radzę.. Moja mama w ogóle się mną nie interesuje. Powiedziałam jej to co jedynie tu napisane a ona nic.. Poszła do komputera od razu..

Gość gość
Zgłoś się do gastrologa na początek , przydało by się przebadać też calkowicie , przykro że mama nie wysluchala Cię i nie chce Ci pomóc , nie masz nikogo oprócz mamy ? babcia ? rodzenstwo ojciec ? :o

Gość gość
Nie mam nikogo. Jestem sama sobie...

Gość gość
Jesteś sama, a piszesz że uprawiasz seks z zabezpieczeniem... nie rozumiem? Chłopakowi się wygadaj.

Gość gość
Seksu nie uprawialam ostatnio. Napisałam to żeby nie było niejasności..

Gość gość
Ja też tak mam od dwóch tygodni, to jest straszne! Wszystko jest w głowie... Moja koleżanka miała odwrotnie; jak się stresowała, albo miała doła to zapychała się jedzeniem.

To ze stresu, smutku, mozę to nawet nerwica. Lepiej iśc do lekarza, ze zdrowiem nie ma żartów.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za opinie :-)

Gość gość
i co w końcu z tego wyszło ?