Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Teresa_80

Czy mogę sie starać o mieszkanie???

Polecane posty

Witajcie, moje pytanie to:Czy moge sie starać o mieszkanie komunalne jeśli: Mam 2 dzieci (córkę 13 lat i synka 9 msc), zarabiam 1400zł, a mój mąż 1800 zł, nie mamy mieszkania, mieszkamy w domku na działkach z dziećmi.Idzie zima i nie będzie za dobrze mieszkać w doku z malcem...Moja teściowa ma dom (na drugim końcu miasta) w którym moglibyśmy mieszkać ALE nie chcemy tam mieszkać ,bo córka miałaby baaardzo daleko do szkoły, nie ma tam ogrzewania i trzeba by codziennie palić w piecu , a i tak ciepło byłoby tylko w salonie w którym ten piec sie znajduje, no i mieszka tam teściowa i siostra męża wraz ze swoim małżonkiem i córką (a mój mąż niezbyt dobrze dogaduje się z mężem jego siostry).Ja jestem zameldowana w innej dzielnicy( w mieszkaniu moich rodziców), a mąż w domu jego matki. Dodam jeszcze że mam 2 kredyty i opłacając je wykorzystuje całą swoją wypłatę. Prosze doradźcie mi czy mogę się starać o mieszkanie komunalne lub poradźcie mi jakichś dobrych prawników (tylko prosiłabym o darmowych :( ). Dziękuje za odpowiedź :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować