Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopswiniom

zwymiotowałam na bachora

Polecane posty

Gość stopswiniom

Siedziałam na lawce w centrum handlowym i nagle jakas baba się przysiadła i zaczęła zmieniać obsrana pieluche, mialam odruch wymiotny, matko co za przypal przez tą swinie

Gość gość
ja jak widze wymiotujące zwierzęta to mam odruchy wymiotne

Gość stopswiniom
Czy matki Polki nie mają na tyle kultury, żeby pójść do pokoju dla rodziców albo do toalety a bie gownem komus przed nosem machać

Gość ylcktxhrcicu
Gość to krowa rozplodowa, przecież odruchu nie da się opanowac, tepe krowy, same smrodzicie tymi bachorami, a potem wielkie oburzenie jak ktos zwymiotuje przez to

Gość gość
Nudą wieje,mamuski śpią, nie rzucają się

Gość gość
Matki myślą, że wszystko mogą

Gość gość
Nie w każdym centrum jest pokój dla rodziców chociaż fakt, mogla znalezc bardziej dyskretne miejsce. W pewnym sensie rozumiem że to może zniesmaczyc ale autorko na swoje dziecko tez rzygniesz?

Gość gość
Jak ja nie lubię tego określenia "matki polki". Tak pogardliwie traktujecie matki ze szok. Ja akurat sie nie zachowuje jak w opisie a i tak bez przerwy mnie cos chamskiego spotyka.

Gość gość
przecież od odruchu nie da się poestrzymac, tak samo jak ktoś cię uderzy w zgiete kolano, to ci się prostuje

Gość gość
Odruch to odr****** nie widzimisię, od tego się nie da powstrzymać, ktos tuchyba nie zna etymologii wyrażenia matki Polki, zresztą Polki piszemyz wielkiej litery, matko,co niechce być Polką

Gość gość
Aha odruch to odruch wiec jak ktos śmierdzi w autobusie to tez na niego rzygacie?

Gość gość
No popatrz a ja jednak umiem powstrzymać odr***** nie wymiotuje jak dziecko zrobi kupę.

Gość gość
Nie ma się co dziwić, ja kiedys musialam wysiadc z autobusu przrz śmierdzącego dziada, bo inaczej na bank bylby rzyg,niektórzy po prostu mają taki silny odr****** niektórzy moga w smrodzie spędzić cale życie ijeszcze raczyc nim innych

Gość gość
bo te głupie baby piszą, że pokój dla matki z dzieckiem jest odpychający i niegodny goowna ich bachora :D

Gość gość
ale kootasy to bierzecie całe do mordy i jakoś wtedy odruchu wymiotnego nie macie

Gość gość
Jak bachor podrosnie będzie szczac w h&m i srac do basenu

Gość gość
Przeciez juz byl przypadek, zebachor sie zesral do basenu,w tv nawet bylo, a na stronie h&m na fb byla skarga mamuski,ze sprzedawczyni kazaka jej wytrzeć podłogę po swoim zaszczanym bachorze

Gość gość
Temat to pewnie prowo ale mi taka sytuacja się przydarzyła. Przyszła do mnie koleżanka ze swoim 2,5-letnim synkiem i traf chciał, że mały narobił w pampersa. Przebierała go w salonie a mnie tak zaczęło cofać, że nie dałam rady się powstrzymać i zwymiotowałam w łazience. W życiu nie czułam takiego odoru, mieszkanie wietrzyłam kilka godzin, narzuta poszła na śmieci. Z koleżanką kontakt się rozluźnił, nie odczuwam potrzeby bycia obsrywaną we własnym domu.

Gość gość
Autorka to debilka skoro to prawda. Normalny człowiek jak zaczyna czuć, ze robi mu się niedobrze od jakiegoś smrodu to zatyka nos i odchodzi od niego, a nie czeka aż się zrzyga.

Gość gogogogogogogogogosc
2,5 roku i w pampersie? Skoro tak to nie powinna chodzić z obsrancem po ludziach, chociaz znam babę co swoja 3latke przewijala na lezaco, w pełni sprawna oczywiście