Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie ze mna dzieje

Polecane posty

Gość gość

po niecalych 10 minutach cwiczen( cwiczenia z plyty dvd dolaczonej do shape) zaczelam sie dosc intensywnie pocic na plecach,piersiach ,pod pachami, a karku. kurcze czy mam tak slaba kondycje/moze hormony?brak jakis witamin i mikroelementow? jakas choroba? nadmiar kg? dawniej to dopiero po pol godzinie intensywnego treningu troche sie pocilam pod pachami.

Gość gość
dawniej czyli kiedy. wrocilas do cwiczen czy tak z dnia na dzien bylo ok a nie jest?

Gość gość
nigdy nie cwiczylam regularnie tylko tak od czasu do czasu. ostanio jakis rowerek w powietrzu,cwiczenia na nogi lezac na boku.a dzisiaj stwierdzilam zeby pocwiczyc sobie z ta plytka z gazety i byly to cwiczenia takie typu przysiady, wyrzuty nogi w bok,jakies podskoki czyli cale cialo w ruchu.nie wiem czy ma znaczenie ze jestem tydzien przed okresem

Gość gość
polecam areobik 1-2 godziny takie zajęcia trwają ... można super kondycję sobie yroić ;)

Gość gość
pozno wracam z pracy mieszkam w malym miasteczku i nie am szans zapisac sie na jakies zajecia z areobiku,wiec postanowilam pocwiczyc sama w domu .i moge sobie sama narzucic tempo,jak nie daje rady to robie przerwe.no i jak sie poce to wtedy jakos lepiej to znosze niz jakbym byla w grupie osob i npnikt by sie nie pocil tylko ja.