Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak zaproponował mi seks analny. Kiedy oglądaliśmy to na filmach to widziałam to jak kręci go to takie pokazywanie dziury w tyłku . Czy przy takim stosunku zawsze jest taki duży otwór tam?

Jakbyś dziennie miała po 15 bolcow też byś taką miała. Autostrada się wyrabia:D Wyprzedze pytanie. Nie nie lubię analnego moja duupa ma się dobrze. Dziękuję:classic_cool:🖐️

Podobnie jak z tej bardziej cywilizowanej strony, wielkość otworu zależy od stopnia wypieszczenia go i podniecenia, ale oczywiście liczba takich stosunkó też ma wpływ na rozciągliwość

Gość gość
Czy nie osłabia to innych funkcji o***tu ? Tak z fizjologicznej strony zaglądając do dziury. Chyba nie, inaczej geje musieliby chodzić w pampersach.

Tak, podobno później nie możesz utrzymać...no Wiesz czego, nie? Zwieracze się nie ten...o nie zwieraja i nie zaciskaja się :D A fe, zły anal, zły.. Wtedy "bol duupy"nabiera glebszego znaczenia:D

dupa to nie p***a. od razu nie będzie cud miód malina. mi się nie podoba ten rodzaj sexu wiec go nie praktykuje, bo jak to mowie jak będę chciała srać to pójdę do kibla ;-)

Gość gość
Ból doopy jest z******ty.Trzeba propagować.

Gość gość
Najpierw zrob lewatywe a potem wracaj do ujezdzania.Dobrze twojemu partnerowi radze

Gość gość
A czy zdarzyło się Wam oczywiście mam na mysli osoby które uprawiały seks ananlny aby podczas niego popuścić i nie mam tu na myśli siku. Nie chce robić lewatywy a on mówi ze nie ma potrzeby bo uzyjemy prezerwatywy .

blednygosc o to że dupa jest od srania a jak komuś się podoba i da rade dawać tam fimfla pchać to jego sprawa ja w tym nie czuje przyjemności

Nie chce robić lewatywy a on mówi ze nie ma potrzeby bo uzyjemy prezerwatywy . rozwaliłaś mnie tym xD co ma lewatywa do prezerwatywy? lewatywę się robi żeby się nie zesrać myślisz że ci załaduje tak od razu? musi tam rozepchać ci najpierw dobrze zanim wsadzi a jak będziesz spięta to zapomnij że się uda no chyba że chcesz na ostro to niech cię dobrze zaknebluje bo jak wiśniesz to na 2 końcu świata cię usłyszą

Gość gość
Nie próbowałam tego rodzaju seksu ale ponieważ normalny seks sprawia mi ból i oboje nie jesteśmy zadowoleni to spróbuje seksu analnego. Stąd moje pytanie o ten krater w tyłku i o możliwe niespodzianki podczas seksu

dieta dzien przed, pozniej lewatywa a to dlatego by nie bylo niespodzianek tych gazowych i tych mniej lotnych:D