Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle zapalone swiatlo

Polecane posty

Gość gość

W bloku obok jest mieszkanie gdzie ZAWSZE po zmroku pali sie swiatlo. Czy to 20:00 czy 4:00. Zawsze. Wszedzie ciemno a tam zapalone cala noc. O czym to swiadczy? Zawsze mnie ciekawi kto tam mieszka.

Gość gość
to ja ci odpowiem moja teściowa zawsze patrzyła nam w okno blok na przeciwko i męża się pytała co my do cholery robimy , że u nas światło się świeci , moj maz czesto chodzi na nocki ja sie sama boje ciemnosci a mam 38 l zostawiam w kuchni swiatlo zaswiecone jedna mala lampka z żarówka energooszczędną , bo dzieciom łatwiej w nocy do lodówki zaglądnąć za piciem a i do ubikacji im łatwiej zajśc :)

Gość gość
zaspokojona ciekawość ?

Gość gość
tez bym obstawiala ze ktos sie boi ciemnosci i sobie zostawia zapalone lub wersja z dreszczykiem.. ktos samotny tam umarl, a swiatlo wciaz sie pali...

Gość gość
Ja zaczęłam zostawiać na noc zapalone światło odkąd kiedyś w środku nocy wielki karaluch chodził mi po twarzy. Od tamtej pory się boje

Gość gość
u nas sie swieci mala lampka w kuchni i w łazience , dzieciaczki lepiej trafiają do kibelka albo po picie

Gość gość
a ja kiedys pajaka w nocy zjadlam spuscil mi sie do ust, od tej pory mam zapaloną lampke kolo lozka

Gość gość
Wiec to ktos z fobia, bojacy sie ciemnosci... Raczej nie samotny zmarly. Zarowka by sie juz przepalila. Od kilku lat ZAWSZE w nocy sie pali swiatlo.

Gość gość
nocny marek i tyle :D żadna tajemnica u mnie też często się pali i o 23 i o 3-4 w nocy :)