Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy prawdziwy seks

Polecane posty

Gość gość

Jestem wniebowzięty! Moja żona uznaje tylko prezerwatywy, obojętne czy dni płodne czy niepłodne, kondonik musi być. I tak od dwóch lat :-(, czyli od początku naszego seksu. Jak będziemy planowali dziecko, to będzie bez - tylko to słyszę, bo ona nie będzie się truła tabletkami a npr też jej nie interesuje. Wczoraj nastąpił cud! Byłem z koleżanką w delegacji na odbiorze lokalu w Kołobrzegu, ale że wykonawca trochę nawalił to musieliśmy zostać na następny dzień, zamiast wracać do Torunia. Poszliśmy na spacer po knajpach, całkiem uroczy, po kilku drinkach rozmowa zeszła na tematy bardziej prywatne, koleżanka wzięła mnie pod rękę i tak sobie spacerowaliśmy wzdłuż morza. Wróciliśmy do hotelu, zaprosiła mnie na drinka do pokoju i tak jakoś siedzieliśmy obok siebie, niby niechcący oparłem rękę częściowo o jej kolano. Alkohol dodatkowo pchnął nas w swe objęcia i dopiero w koleżance poczułem jak to jest kochać się bez prezerwatywy. Jej szczęściarz mąż ma to na co dzień, bo ona stosuje spiralę. Seks bez kalosza to coś wspaniałego.

Gość gośćNieDlaGumek
W moim calym 17 sto letnim zyciu erotycznym mam 32lata mialem gume max do 7 razy nalozona i to ze wzgledu bardziej ciekawosci niz z potrzeby zalozenia jej.Sex z guma to jak dotykanie przez ubranie.....

Gość gość
My w żoną też tylko w gumach kiedyś kochaliśmy się raz w miesięcu bez tzn jak kończył się okres to pierwszy raz bez gumy i nigdy nie było wpadki mamy jedno planowane dziecko. Na codzień kochamy się w gumie tzn tylko kończymy w gumie jak czuję że zbliża się orgazm wychodzę i zakładam. Jest wspaniale

Gość gość
Jedna Mądra nie łazić po durnych ginekologa by się nie zarazić przy badaniu cipki a tabletki dopiero po latach pokazują swe bardzo szkodliwe działanie! !!!!!!!!

Gość bella   86
Ja też że swoim tylko bez gumki,oboje zdrowi, jedno drugiemu ufa w tej kwestii. A seks dużo lepszy niż w gumce.

Gość gość
o ciążę się nie boisz bella?

Gość gość zuza
Ja nie uważam gumek to jakby lizać lizaka przez papierek przez 14 lat może z 10 razy z gumą niczym się nie zabezpieczam i lubię uwielbiam jak kończy we mnie

Gość bella  86
To, ze bez gumki to nie znaczy, że bez zabezpieczenia, przecież są rożne metody.

Gość gość
My stosujemy stosunek przerywany od kilku lat i wpadki nie bylo. Jak by ktos nie wiedzial co to jest to juz objasniam zagadnienie. Kochamy sie bez gumy a ona nic nie bierze ani nie ma spirali. Jak czuje ze dochodze to wyciagam i tyle. Czasami jak mamy jeszcze ochote to zakladam gumke i kontynujeemy, bo wiadomo plemniczki zostaly.

Gość gość
facet zdradził co spotka go za to spotka cierpienie bo grzech jest własnością szatana i zapłata jest cierpienie jeszcze se przypomnisz te słowa jak ci zona umrze albo dziecko

Gość gość
Ja z żoną kochałem się bez prezerwatywy i zabezpieczenia nie wiele przed ślubem i po ,do zajścia w ciążę żony. To jest super uczucie dla obojga a w prezerwatywie to nie te odczucia no i jeszcze ta chwila zakładania jej przerywa i psuje nam nastrój . Tabletki wg mnie nie są za dobre dla zdrowia kobiety , poza tym u kobiety na pewno spada ochota na seks -jest to potwierdzone Przerywany stosunek jest fajny ale trochę ryzykowny Mamy dzieci 4 i 3 lata choć żona ostatnio proponowała, że trzecie chciała by mieć .Sam nie wiem , nie jestem zdecydowany jeszcze. Ale poważnie myślałem o spirali dla żony z uwagi na jej skuteczność, komfort psychiczny , nie trucie chemią , oraz wypowiedzi kobiet w 80 % zadowolonych , przy czym jakość jej jak najlepszą , bo cena mnie nie ogranicza

Gość gość
Farciarze jesteście. Ja z żoną tylko w kaloszu. Jak koleżanka mnie jeszcze raz dopuści to nie odmówię i ponownie wytrysnę w jej pochwie. To było przewspaniałe.

Więc zdradziles żonę dla tego odczucia?:-O i w dodatku cieszysz się jak głupi z bateryjki :( to już nawet to jest powód do zdrady? Bo daje na swoich warunkach:-O d**ek z Ciebie...

Gość gość zuza
U mnie mógłbyś codziennie do środka uwielbiam to

Gość gość878
Nie ukrywając sex bez gumki jest o wiele przyjemniejszy. Przyjemnie jest czuć wilgotność wnętrza groty rozkoszy. A najprzyjemniej to kiedy możemy finiszować w środku.

Gość gość
My ponad 20 lat razem i nigdy gumy nie używaliśmy.Mamy dwóch synów, bo tak chcieliśmy. Jak partnerzy dobrze się znają to stosunek przerywany można z powodzeniem stosować przez wiele lat.Wiemy też doskonale, kiedy możemy pozwolić sobie na finisz we mnie, co lubię.

Gość gość
Sęk w tym, że przerywany nie jest dla faceta zdrowy. My bawimy się bez gumki. Koniec w środku w dni bezpłodne. W płodne na zewnątrz. Gdzie? Zależy od nastawienia: pupa, plecy, brzuch, twarz, usta. Do wyboru, do koloru.