Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość BEZRADNA

Jak sie postawic,msciwemu mezowi?

Polecane posty

Gość gość BEZRADNA

Witam,3dni temu oznajmilam swojemu mezowi,ze chce rozwodu i nasz zwiazek to definicja konca.(NIEMAM NIKOGO)Teraz on sie msci,odgrazajac sie ze mnie wykonczy psychicznie,albo bede emocjonalna niewolnica,robi mi na zlosc,jest podly i bezwzglednie chamski.Doradzcie mi co robic bo niechce sie wyprowadzic a mamy dwoje dzieci.

Gość gość
ktoś sie musi wynieść.

Gość gość
To chcesz rozwodu i mieszkać razem z nim?

Gość bezradna11
Niechce z nim mieszkac,ale za wszelka cene sie nie wyprowadzi,dzieci go nie interesuja robi to tylko zeby sie mscic,on ma chate u rodzicow a ja niemam dokad isc z dziecmi.co robic?jak walczyc skoro jest bezwzgledny i nie zwaza na uczucia innych nawet dzieci

Gość gość
a mieszkanie czyje jest

Gość gość
A Ty co nie masz swojego zdania, on huknie a Ty w kąt idziesz? Bezwolna istota.

Gość gość
Przywal mu w łeb patelnią :D

Gość gość
To nie jest facet ,ktory sie boji czegos,jak sam okreslil "jeszcze nikt z nim nie wygral"jest arogancki,a mi zalezy zeby dzieci nie slyszaly jak mnie obraza.ten pomysl z patelnia jest super ale ja nie umiem robic krzywdy

Gość gość
Pomysl z patelnia jest ok ale na niego nie dziala on sie niczego nie boi sam powiedzial ze "z nim jeszcze kikt nie wygral"

Gość gość
Ośrodek dla ofiar przemocy? On stosuje wobec ciebie przemoc psychiczna, widzisz to? Powinnaś wyprowadzić sie ZA WSZELKA CENĘ, on znęca sue nad tobą i dziećmi, musisz je chronić!!!

Gość gość
Nagrywaj wszystkie takie sytuacje. Potem dzwon na policje. Nagrania zostaw sobie jako dowód w sądzie.

Gość gość
Zglosilam w centrum pomocy rodzinie,aco do nagrywania to on nie jest glupi,co prawda mam kilka smsow z grozbami i zablokowalam tel.zeby nie skasowal,ale teraz on dopiero sie odgrywa.raz mowi ze kocha za chwile ze nienawidzi,teskni a za chwile wypi....laj,ze przeprasza a potem bo sama tego chcialas i tak od 4lat az sie odwazylam powiedziec koniec...