Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie klasowe męża

Polecane posty

Gość gość

Część, muszę się wyglądać ,żeby nie zwariować . Jestem od trzynastu lat mężatką.Chciałabym poznać zdanie osób postronnych bo może wyolbrzymiam całą sytuację . Wkurzył mnie mój mąż swoim zachowaniem. Chodzi o imprezy z pracy , mówi mi że impreza jest w danym lokalu, a później okazuje się że jak ta impreza dobiega końca to przenosi się do innego lokalu. Sytuacja miała miejsce parę miesięcy temu, powiedziałam ,że niepodoba mi się taka sytuacja, że ja siedzę w domu z dziećmi a on baluje od lokalu do lokalu. Wychodząc do sklepu słyszę o której wrócę. Wiedział jak mnie to wkurzyło, mógł napisać chociaż SMS, że zmieniają lokal. Tydzień temu miałam powtórkę takiej sytuacji. Miało odbyć się spotkanie klasowe na które sama go namawiałam. Poszedł na 18 ok. północy zadzwoniłam do niego czy wie do której jest impreza przewidziana bo nie wiem czy iść spać czy czekać. Odebrał i powiedział, że oddzwoni. Poszłam spać, ale o 3.34 obudziłam się ,a jego dalej nie było. Dzwoniłam z 20 razy nieodbierał, wsiadłam w samochód podjechałam pod lokal , gdzie miła kelnerka poinformowała mnie,że impreza skończyła się prawie 3 godziny temu a one teraz sprzątają. Czerwona ze złości dalej próbowałam się dodzwonić i nic. Po ok. 15 min. odebrał i powiedział,że oddzwoni i się rozłączył!!! Wkurzyło mnie to jeszcze bardziej, ale nie dałam za wygraną dzwoniłam dalej . Po kolejnych minutach znów odebrał i udawał, że ciągle jest na tej imprezie do momentu jak mu powiedziałam, że jestem pod lokalem i dawno impreza się skończyła, stwierdził ,że przeniósł się do innego lokalu. Najśmieszniejsze było to, że niewie gdzie jest, ale za to " koleżanki" które było schychać w tle podpowiedziały mu lokalizację lokalu. Szlak mnie trafia wystarczyło na pisać SMS, że przenoszą się w inne miejsce! A ja głupia martwiłam się, że coś sięc stało bo nieodbierał tej pieprzonej komórki ! Czy po trzynastu latach nie zasługuję na jednego sms ?!

Gość gość
Beznadzieja, tak nie zachowują się dorośli ludzie Chcecie coś ustalić ustalajcie to w domu, gdzie jedzie i o której wróci. Wydzwanianie do faceta to porażka i dziecinada moim zdaniem. Druga sprawa to to czemu mąż nie zabiera Cie na te wszystkie imprezy, zwłaszcza tą klasową? Dziwne to wszystko, koleś pewnie stary a kompletnie niedojrzały, powinnaś się wtedy zamknąć na cztery spusty i nie wpuszczać na chatę jak łaskawie wróci, bo jeżdżąc zachowałaś się jak jakaś psychofanka.

Gość gość
Teraz to wiem, że miałam siedzieć na d***e w domu! Tylko, że teraz jak tak myślę, że gdybym nie pojechała to wróciłby i słowa by nie wspomniał o drugiej imprezie. Cały tydzień słowa do niego nie powiedziałam a od niego słowa przepraszam się chyba niedoczekam.

Gość gość
Impreza była bez osób towarzyszących, do faceta bym nie dzwoniła , ale do męża...

Gość gość
Masz nieodpowiedzialnego męża, który zachowuje się jak pies spuszczony że smyczy. Współczuję szczerze.

Gość gość
Wiecie, że Wasze odpowiedzi podnoszą mnie na duchu !

Gość gość
laska, Ty naprawdę jesteś taka durna czy tylko rogi Ci kompletnie nie przeszkadzają? Wiem, wiem. Zaraz napiszesz, że on Ciebie nie zdradza :o Sprawdź sufity, bo masz porysowane w ch.... I wierz mi wiem, o czym mówię ;) Na początku miałem Cię zjechać, ale po przeczytaniu nie mam wątpliwości; robi Cię w bambuko, aż miło

Gość gość
to te spotkania klasowe jeszcze się odbywają? portal Nasza Klasa zaczął zanikać chuyba ok. 2009 r

Gość gość
Wiecie, że nawet mi nie przeszkadza to, że mówicie ,że jestem durna :/ Właśnie dlatego tutaj jestem, żeby osoby postronne wypowiedziały się na temat wyżej wymienionej sytuacji. Moja wściekłość właśnie spowodowana jest tym, że zdaje sobie sprawę z tego co działo się na i po imprezie:/

Gość gość
:/ ani przepraszam, ani słowa wyjaśnienia tylko 9 dzień milczenia ....zwariować można

Gość gość
Dziś mija 3 tygodnie od spotkania, dziś mija 3 tydzień nadal nie rozmawiamy bo nadal nie przeprosił! Ale ta cisza mnie zabija, tysiąc razy chciałam z nim porozmawiać, ale duma mi nie pozwala! To On powinien wykonać ten pierwszy krok. Przede wszystkim powinien przeprosić!!!

Gość gość
Jak wychodze gdzies na miasto i mialabym za kazdym razem jak zmieniamy lokal posac do meza bym chyba padla. A on by mnie opieprzyl ze co go budze smsami i co mu po nocy robi czy jestem w knajpie x czy u