Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" i "Dlaczego ",," poslubiają zołzy " to

Polecane posty

Gość gość

najmądrzejsze chyba ksiązki jakie przeczytałam na temat postepowania z facetami :) Świetne bo porady w nich naprawde dzialaja. Mozecie pisać,ze to gierki itd, ale to prawda co ta jest napisane

Gość gość
Masz racje.. Dodatkowo dodaje pewności siebie a rady zawsze trafne ! :)

Gość gość
Bo ja do tej ksiazki podchodzilam na poczatku z niedowierzaniem, ale rady w niej zawarte naprawde duzo daja... Szczegolnie druga zesc jest warta polecania, tam jest wiecej rad

Gość gość
Większej bzdury nie czytałem. To tak jak powiedzieć, że kobiety kochają porządnych mężczyzn a jakoś takich nie wybierają :P Debilne rady kretynki, której nikt nie chce co najwyżej do seksu a jeszcze większe kretynki czytają takie książki.

Gość gość
Ja zołzy niszczę. I będę tak robił za każdym razem, kiedy będzie chciała mi udowodnić swoim postępowaniem, że coś znaczy oprócz swojej ci/py.

Gość gość
A jest może książka "Dlaczego kobiety kochają chamów, prostaków, kryminalistów, ruch/aczy, alkoholików i ćpunów"???

Gość gość
Powinna być książka dlaczego to nieprawda, że mężczyźni kochają zołzy.

Gość gość
To jest wyolbrzymienie, a ksiazka faktycznie ma kilka dobrych rad.

Gość gość
wredne baby są do niczego, a życie z taką jest do kitu.

Gość gość
Dokładnie, chyba że ktoś lubi być masochistą, desperatem. Nie daj Boże zakochać się w takiej. Ale i tak szybko klapki opadają bo życie z taką jest beznadziejne.

Przeczytalem wstęp. Zanim zaczniecie sie wypowiadac to moze przeczytajcie o co chodzi ? Zołza to wg autora kobieta zabawna, kochająca siebie, zadowolona a nie naburmuszona problematyczna kretynka. Tytuł jest mylący. Daj ktos linki do ksiązek

Gość gość
zołza to zołza. a jeśli nie jest zołzą to o co chodzi?

Gość gość
zołza to zołza. a jeśli nie jest zołzą to o co chodzi?

Gość gość
zolzy kreca facetow, bo taka kobieta daje facetowi duzo emocji, wrazen i adrenaliny, a to jest dla facetow kluczowe, natomiast dobre kobiety facetow nudza i nawet jesli wypieraja sie i zaprzeczaja, ze wola zolzy, bo sami przed soba sie nie przyznaja to prawda jest jednoznaczna, ze nawet problematyczne bardziej zainteresuja faceta niz nudne, tak dzialaja faceci

Gość gośćfacet
Czytałem pierwszą. Książka napisana żartobliwym tonem i trzeba do niej podejść z lekkim dystansem. Ale mnóstwo dobrych rad dla kobiet. Sam nie lubię kobiet bluszczy, rozpaczliwie potrzebujących faceta do życia i duszących go swoją miłością. Uwielbiam samodzielne, świadome swojej wartości kobiety, niezależne i ceniące partnerskie relacje. Miłość -ok, ale również przyjaźń i partnerstwo w związku.

Gość gość
Ta książka wyrządziła wiele szkody, bo mnóstwo przeciętnych, nudnych, nijakich dziewczyn tłumaczy sobie swoje niepowodzenie u płci przeciwnej tym, że rzekomo faceci wolą zołzy, a nie "te dobre", którymi oczywiście są te wszystkie przeciętne, nudne i nijakie.

Gość pztjma
tak samo mądra książka jak stwierdzenie że kobiety kochają bad boyów:/no chyba że zołza oznacza kobietę pewną siebie,kochającą życie i nietrzymającą się kurczowo faceta,to i owszem chociaż jak wiadomo każda potwora znajdzie...

Gość gość
Ja tam nie musiałam jej czytać i tak jestem zołza :) Niejestem wredna itd, ale znam swoja wartosc

Gość gość
wg mnie jednak ta ksiazka jest przesadzona tzn kilka rad jest ok, ale nie wszystkie. Wg niej kobieta ma czekac na hołdy od faceta a sama sie nie starac

Gość gość
to chyba niedokładnie przeczytałaś tę książkę, bo tam jest mnóstwo stron, na których autorka podkreśla, jak ważne jest docenianie faceta i wdzięczność za jego starania... ogólnie ta książka jest napisana w humorystycznym tonie i dlatego niektóre rzeczy są tam specjalnie przerysowane.

Gość gość
hehe książki dla idiotek, samotnych. Dawniej takich książek nie było a nasze matki jakoś sobie ułożyły życie z normalnymi facetami. A teraz takie książki muszą powstawać, za dużo jest idiotek po prostu.