Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za którym razem zdaliście prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość
a ile za tę ankietę płacisz? :P

Gość gość
Pytam się bo zdaje ja, za drugim oblałam i mam dość.

Gość gość
Ja zdałam za pierwszym :) jako jedyna z naszej grupy 10 osób. Może dlatego że byłam najstarsza? Miałam 25 lat, męża i dwójkę dzieci.

Gość gość
A co ma wiek do tego i dzieci

Gość gość
Za 1 podejściem, aż sam się zdziwiłem i do tego było to zimą.

Gość gość
Również zdawałam zimą i zdałam za pierwszym razem, wydaję mi się, że zimą nawet lepiej jest zdawać bo wszyscy jeżdżą ostrożniej i wolniej. Byłam bardzo zestresowana, ale wiedziałam, że zdam bo byłam bardzo dobrze przygotowana, na kurs na prawo jazdy uczęszczałam do szkoły www.koszela.com.pl to naprawdę świetna i profesjonalna szkoła

Gość gość
Ja też zdałam za pierwszym. Oddałam się egzaminatorowi w lesie i zdałam.

Gość gość
Mnie wszystko dopiero czeka, bo niedawno u http://medycynapracybielsko.pl/ dopiero wykonałam badania lekarskie, ale mam nadzieję, że wszystko sprawnie mi pójdzie. Znajomi jak robią, to zazwyczaj udaje im się zdać do 1-3 razu.

Gość gość
Zdałam za pierwszym razem;1 kwietnia :Dpogoda była pt." 4 pory roku":Pale przyniosły mi szczęście...i ta data i ta pogoda.Przed egzaminem,znalazłam w necie coś jakby :"porady blondynki,jak zdać egzamin" i wzięłam sobie to do serca :)

Gość gość
Za pierwszym, ale podobno urodziłem się z kierownicą w rękach.

Hehe bylo to kilka lat temu ale zdalam za pierwszym razem jako jedyna ze swojej grupy bo jako ostatnia a wszyscy przede mna nie zdali wiec kogos musieli przepuscic hihi

Gość gość
Za 1 razem, dziewczyna 18 lat. 1 września tego roku, duży ruch, bo początek roku szkolnego. Ja prosto ze szkoły, na galowo, biała bluzeczka, granatowa spódniczka, krawacik licealny, czółenka. Tak prymuska na akademii ku czci. Teraz śmigam nową mazdą 2 kupioną przez rodziców na osiemnastkę.

Gość gość
Ja zdałam za pierwszym razem, ale swietnie mnie przygotowali w www.manewr.com.pl , wiec podeszłam na totalnym luzie i się udało.

Gość gość
Tak,tak ,wszyscy którzy zdali za pierwszym razem byli dobrze przygotowani :) egzaminator dostał dobrze w łapę :) Widzę jak tacy jeżdżą,nawet dwa metry nie potrafią cofnąć :)

Gość gość
Same asy na kafeterii :)

Gość lalanananana
Ja zdalam za pierwszym, siostra za 3, znajoma za 9, kolega 2 razy nie zdał i sobie odpuscil i do teraz nie podszedł do egzaminu. Kolega zdał za pierwszym, ale to były jeszcze stare zasady

Gość gość
Zdałam za 4 razem praktykę (teorię za 1szym). Jak dla mnie to była tragedia, najgorszy okres w moim życiu. Nikomu nie polecam. Nie wyobrażam sobie, gdybym nie zdała za tym czwartym razem, bo już piąty raz bym tam nie poszła. Dodam, że jestem osobą bardzo emocjonalną i nerwową i bardzo osobiście przyjmuję każdą porażkę.

Gość bidula za kółkiem
up@ mam to samo niby wszystko dobrze, umiem ładnie parkować nawet równolegle, umiem manewry, ale stres mnie zżera do tego stopnia, że robię głupstwa! dopiero po pół godzinie za kółkiem się rozluźniam i wtedy już bardzo ładnie prowadzę, bezpiecznie, ale wcześniej? zaczynam sie trząść i panikować masakra, szkoda mi tej całej kasy półtora klocka, a ja przecież cudem uzbierałam te pieniądze, nie stać mnie nawet dokupić sobie parę godzin.. -.- masakra, mam inne patenty sternik motorowodny, żeglarz jachtowy, tam sie w ogóle nie stresowałam, ładnie ogarnełam, a tu? K MAĆ!!!

Gość gość
za 12 lub 13, moze 11, nie pamietam juz ale wiele razy zdawalam.

Gość gość
Mi tez udalo sie za drugim razem, dzieki temu ze zmieniłem szkole jazdy na http://manewr.com.pl/ Wierzcie lub nie, ale tam sa naprawde instruktorzy którzy potrafia nauczyc i rzeczywiście da się zdac ;)