Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzyłam w twarz chorą matkę męża...nie wytrzymuje już

Polecane posty

Gość gość

Ona leży chora w łóżku a ja muszę biegać przy niej...dzisiaj przesła sama siebie kiedy krzyczy o mnie a ja siedze z kolezankami. Maz w trasie - jezdzi na tirach - tylko przysyła kase na mnie a ona się niby utrzymuje ze swojej emerytury ale to ja biegam ciagle i dzwonie po pielegniarki dla niej!!!

Gość gość
dla mnie to jesteś SZMATA

Gość gość
ździro , inaczej cię szmato nie nazwie .To Matka twojego męża który zapiernicza za kółkiem - JEST CHORA. x Los ci odpłaci :o

Gość gość
Ona ma emeryture 3 tys prawie! Dlaczego nie pojdzie do domu starcow a musimy byc u niej cały czaS?

Gość gość
szmata przy tobie to jedwab.

Gość gość
Autorka nie powinna była lać po twarzy chorej kobiety, to fakt. Ale ci, którzy tak ją tu wyzywają, na pewno nigdy nie musieli opiekować się obłożnie chorą osobą. Nie wiedzą, jaka to jest harówa. I jak wredni i chamscy dla otoczenia stają się ci leżący starsi ludzie. Zwłaszcza dla synowych, które muszą po pracy przy nich zasuwać. Bo synuś albo jeździ na tirach, albo po robocie zasiądzie przed TV i ma wszystko w zadzie.

Gość gość
wszystko da się zorganizować, ździro tylko tobie się nie chce. x na pewno za te 3000 zł miałaby LEPIEJ w domu opieki (prywatnej) bo stać Ją na to i nikt by Jej nie bił. Ale lepiej chorą Matkę trzymać w domu bo wiadomo kasa :o x gdzie twoje sumienie ? Starość i choroby z nią związane dotykają każdego i ty tego nie unikniesz:(

Gość gość
Harówka jest - niestety to prawda - ale NIE WOLNO BIĆ !!! x Jak ktoś nie daje rady niech zrezygnuje !

Gość gość
Uważam że autorka nie panuje nad sobą i jest agreswna podejrzewam a właściwie jestem przekonana że będziesz biła własne dzieci.

Gość gość
Bo pewnie chciala mile zycie z mezem, a ma harowe z jego matka...Mezusia widzi od swieta.

Gość gość
Ja pieprzę, można wyjść i trzasną drzwiami, ale bić starszą , schorowaną kobietę?!.. :O Ona urodziła i wychowała ci faceta, więc trochę szacunku. Mam swiadomość jak starsi ludzie mogą być okrutni, zrzędliwi i nie do zniesienia, ale jak tak można ??/ Poza tym tekst o siedzeniu z koleżankami to trochę śmierdzi podszywem, bo jeżeli to prawda i ciężko ci oderwać szanowną dupę od siedzenia i ploteczek to tylko współczuć twojej teściowej, że ostatnie lata życia musi spędzić przy tobie :(

Gość gość
Jak znam życie i polskich facetów, to synuś mamusi w życiu nie zgodzi się oddać jej do nawet najlepszego domu opieki. No bo jak to? Matkę do domu starców? A że całą odpowiedzialność zrzucił na żonę, która ani nie ma męża w domu, ani życia przy na pewno już upierdliwej (z czystej złośliwości) teściowej, to już go nie obchodzi. Przyśle kasę i myśli, że tym uspokoi sumienie. Żona zaiwania, a ten pracuje Bóg wie gdzie i pewnie się łajdaczy między jedną trasą a drugą. Ja bym syńcia z mateńką zostawiła w cholerę i niech radzą sobie sami.

Gość Jovannessa
pewnie to podszywka ale podobne sytuacje się zdarzają: moja znajoma wróciła z sanatorium gdzie leczyła kręgosłup uszkodzony w cięzkiej pracy fizycznej a w domu ( 2 pokoje na 4 osoby w tym dorastająca córka i syn) zastała teściową z Alzheimerem...... Męzuś mamcie przytargał i "zapomniał" zonę uprzedzić!!!! W mieście zyją dwie córki teściowej - jedna ma dom a druga spore mieszkanie ale ten q**s, przywlókł babę żonie na łeb, nawiasem mówiąc teściowa nigdy nawet paluchem w gumiaku nie ruszyła aby im pomóc, córki sie liczyły

Gość gość
gość wczoraj Ty to musisz miec wiedzę w temacie łajdactwa:):):) skoro oczerniasz kogoś kogo nie znasz:) a moze jestes tirówą i stąd ta wiedza ha ha ha

Gość gość
gość dziś co nie potrafisz czytać? przeciez ten pomiot napisał... "jak znam życie i polskich facetów" czyli daje im na lewo i prawo. Śmieć jeden uważa że matkę męża można oddać do przytułku a swojej matce każe męzowi zmieniać pampersy ,szmata jedna.

Gość gość
Ale się wkrecacie w prowo