Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocny makijaż na co dzień

Polecane posty

Gość rrrabarbarrr1
Makijaż permanentny to bardzo wygodne rozwiązanie. Nie musimy marnować czasu na to, aby się codziennie malować - z takim makijażem zawsze wyglądamy dobrze. Zachęcam do zapoznania się z ofertą Vici Clinic, które znajduje się w Krakowie. Tam przemiły Pan Krzysztof wykonuje makijaż permanentny za pomocą produktów Biotek.

Gość Gosienka3
Zachęcam do wykonywania makijażu permanentnego. Efekt jest naprawdę bardzo ciekawy. Polecam wybrać się w tym celu do Vici Clinic w Krakowie. Kolory nie blakną, bardzo fajnie taki makijaż prezentuje się w wielu różnych sytuacjach.

Gość Siara12
Od kiedy za namową koleżanki zdecydowałam się na makijaż permanentny, dużo mniej czasu spędzam każdego dnia przed lustrem. Zabiegi robiłam w Vici Clinic w Krakowie, gdzie pracuje przemiły pan Krzysztof. Pracuje na marce Biotek. Polecam wypróbować - same zdecydujecie, czy było warto.

Gość daniela201
Wszystkim polecam makijaż permanentny, dzięki któremu oszczędzam codziennie rano mnóstwo czasu. Trzy miesiące temu zrobiłam sobie kreski na powiekach i brwi w Vici Clinic w Krakowie. Pan Krzysztof używał w tym celu urządzeń i produktów marki Biotek. Efekt jest lepszy niż sobie to wyobrażałam. No i nie ma czego się bać - nic nie boli.

Gość gość
Ale ktoś się napracował nad reklamą kliniki w Krakowie, w której to niejaki p. Krzysztof wykonuje makijaż permanentny. Jeszcze w dodatku zmienia nicki, ale do diaska, przecież to idzie poznać po stylu pisania chociażby...