Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocny makijaż na co dzień

Polecane posty

Gość gość
To co bedziesz po psychologii robic?

Gość smoky eyes
Ja do pracy, na co dzień maluję się tak http://snobka.article.sds.o2.pl/0bd11dea37de26ce025093e5f776d2dbf96ad00d/miranda-kerr-smoky-eyes-summer-makeup-how-to-do-smoky-eyes-in-the-sunshine-makeup-celebrity-style.jpg no może trochę ten cień jest jaśniejszy i nie sięga pod same brwi, ogólnie brązowy cień, podkreślone brwi, usta niepomalowane. I co to takie straszne?

Gość gość
Moim zdanien ladnie, chociaz sama mocniej sie maluje

Gość gość
a komu przeszkadza twoj makijaz? widocznie ktos ci zwraca uwagę na to..mnie to nie przeszkadza, uwazam ze taki mocny makijaz na codzien i malowanie sobie nowej twarzy wyglada smiesznie ale mi to nie przeszkadza, wasza sprawa. robta co chceta. zabawnie wyglada jak dziewczyny sobie robia sobie takie policzki rozem czy czyms, makijaz na klauna;d

Gość gość
No wlasnie o to chodzi, po co to w ogole kokentowac? Ja sobie roz nakladam jak w latach 80ych :P

Gość gość
12.29 Psychologia sie tylko interesuje. Zawodowo będę robic ludziom dziary.

Gość gość
ja noszę mocny makijaż bo przy różowych włosach dziwnie wygląda delikatny :P

Gość FinnegansWake
Ja pracuję i też zawsze mam pełny makijaż. Nie wyobrażam sobie tak bez do pracy. Zawsze mam albo ładnie wycieniowane oko, albo kreski, albo jedno i drugie - w zależności od dnia. Nikt się nigdy nie przyczepił ani nie komentował.

Gość gość
ja mam odwrotnie, do pracy noszę stonowaną wersję mojego normalnego makijażu

Gość gość
ja lubię kombinować z eyelinerem. Maluję się mocno, ale w sumie to zazwyczaj wariacje kolorystyczne jednego makijażu :D

Gość gość
up

Gość gość
:D

Gość gość
Ja sie maluję, codziennie , ale nie jakos szczegolnie mocno

Gość gość
a ja sobie robię pandę

Gość gość
Ja taki lubie :) Ciemny makijaz jest latwiej zrobic niz ten jasny, delikatny....

Gość gość
nie wiem czy łatwiej, ale po co robić makijaż kiedy nie widać różnicy przed i po?

Gość gość
up

Gość KKikiiki
Ja na co dzień maluję się dość mocno jak na polskie standardy ;) Nie szaleję z kolorami bo to raczej wszystko zachowane jest w odcieniach brązów/nude i do tego kreska, podkreślona też dolna powieka. Coś takiego tylko bez kreski na linii wodnej http://candykiller.pl/wp-content/uploads/2014/04/natural.png Zawsze konturuję lekko twarz, używam matowego pudru lub bronzera do konturowanie, odrobiny różu. Wszystko dlatego bo... wyglądam lepiej i nie rozumiem dlaczego miałabym nie korzystać z dobrodziejstwa jakim są kosmetyki. Na wyjścia trzaskam tapetę aż miło. A co.

Gość gość
noszę podobny makijaż, tylko czarno-srebrny

Gość gość
up

Gość wanessa3
Moim zdaniem na dzień powinniśmy mieć lekki makijaż, który będzie podkreślał nasze walory. Tutaj https://www.youtube.com/watch?v=K0eN4w35FQ0 jest ciekawa propozycja wykonana naturalnymi kosmetykami Arbonne.

Gość gość
Tylko nie Arbonne!!! Kosmetyki Arbonne zawieraja szkodliwe składniki. O tej firmie pisała blogerka Toksyczna kosmetyczka we wpisie: "Arbonne? Stanowcze nie!" Poczytajcie szczególnie komentarze konsultantów pod tym wpisem. Zobaczycie jak plują jadem za prawdę.

Gość Lara_T
Bardzo fajną opcją jest makijaż permanentny. Nie ma czego się bać. Sama byłam na początku trochę przerażona ale było ok. Sam zabieg nie boli, metoda Biotek jest bardzo delikatna. Robiłam kreski na powiekach u Pana Krzysztofa z Vici Clinic w Krakowie, dostałam 20% rabatu i korektę w cenie. Generalnie bardzo fajna sprawa te kreski :)

Gość blondyneczkaaa
Mój makijaż permanentny oczu wykonywany był przez Pana Krzysztofa z Vici Clinic w Krakowie. Jestem bardzo zadowolona. Tusz nie blaknie, kreski wyglądają przepięknie. To pewnie zasługa marki Biotek :)

Gość omanja
Ostatnio wiele kobiet decyduje się na makijaż permanentny. Moim zdaniem jest to świetna i bardzo wygodna sprawa. Swoje kreski na powiekach robiłam u Pana Krzysztofa w krakowskim Vici Clinic. Polecam Biotek - makijaż wygląda naprawdę super.

Gość nyla
Moim zdaniem super opcją jest makijaż permanentny. Nie musimy się codziennie martwić o to, aby nasz makijaż wyglądał perfekcyjnie. Ja robiłam brwi i kreski w Vici Clinic w Krakowie za pomocą urządzeń i produktów marki Biotek. Zabiegi wykonywał przemiły Pan Krzysztof. Efekt jest naprawdę super, nic nie blaknie, a makijaż wygląda naturalnie.