Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze dziewczyny sa na prawde zalosne tylko cpaja pija imprezuja

Polecane posty

Gość gość

I daja doopy komu popadnie! Kompletnie nie nadaja sie na zony i matki na studiach zamiast sie uczyc to trudnia sie prostytucja... Przychodzi pozniej taka z odwiertami w tylku i przejezdzona przez 40 k***sow i ona by chciala byc moja zona... Zalosne a gdzie ma dziewictwo?! No gdzie?! Szanujaca sie firma tez nie zatrudnia byle kogo!

Gość gość
Cos wtym jest .Dodam,ze kompletnie laski poza swoim tylkiem nic nie maja do zaoferowania.Kiedys to chociaz gotowaly a tera... no coz takie czasy zj******o TV

Gość gość
a co robi facet? cicho siedzi i się uczy? O NIE ! pije jeszcze więcej, ćpa jeszcze więcej, pali jeszcze więcej, jego celem jest jak największy licznik na koncie, dodatkowo pod wpływem jeździ dodatkowo samochodem, więc naraża nie tylko siebie ale też innych, a książki używa tylko jako podstawki do piwa

Gość gość
faceci są o wiele gorsi i żeby nie było mam 20 lat, chodzę na studia, ale nie pije, nie pale, nie ćpam, nie chodzę na imprezy, dużo się uczę, a sex uprawiam tylko z moim chłopakiem, który jest moim pierwszym

Gość gość
Może i tak... Ale równie żałosna jest nieumiejętność opanowania zasad języka ojczystego :0 W czasach kiedy ludzie jeszcze mieli wstyd to byłby obciach

Gość samiec_alfa9
a co robi facet? jego celem jest jak największy licznik na koncie faceci są o wiele gorsi xxxx mimo że jestem facetem zgadzam sie z tym :)

Gość gość
14:13 i co z tego? Faceci zawsze sie tak zachowywali a kobiety nie. Wiec to wam sie w doopach i lbach poprzewracalo!

Gość gość
a co robi facet? jego celem jest jak największy licznik na koncie faceci są o wiele gorsi xxxx Nie dla kazdego priorytetem jest zaliczanie

Gość gość
Nie zgodze sie z tyn stwierdzeniem. Ja mam 25 lat. Męża, dziecko, dobrą prace i dom. Tak wiec nie wszystkim młodym kobietą sie w d****h poprzewracało. Ale co fak to fakt, wiekszość młodych kobiet w tych czasach tylko chla, ćpa, pali u piepszy się na hektary.

Gość gość
a czemu tylko faceci mają się "bawić"?

Gość gość
ja chlalam, palilam, cpalam, imprezowalam i jakos dziewictwo zachowalam :)

Gość gość
jeszcze może załamywać, że nie trzymają dziewictwa jak najdłużej

Gość gość
dla kogo trzymać? dla was? :D gdybyście byli tacy jak kiedyś, czyli dżentelmenami to i kobiety by się nie zmieniały i były by dalej damami, ale że wy zaczęliście to teraz tak jest a nie inaczej :P

Gość gość
Ja tez cpie, pije, imprezuje, co prawda nie pale, a mimo to nadal jestem dziewica. Nie lubie szufladkowania ludzi, braku znajomosci jezyka polskiego i wtracania sie innym w zycie. Kazdy robi tak jak uwaza i swiata nie zmienisz. Zreszta dla kogo byc tu "damą", chcecie ksiezniczki to badzcie dzentelmenami

Gość gość
serio? to masz autorze fajne znajomości... :/