Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore dawaly d**e za kase moga byc dobrymi zonami i matkami

Polecane posty

Gość gość

kobiety ktore dawaly d**e za kase moga byc dobrymi zonami i matkami

Gość gość
nie wiem skad sie wziela opinia, ze raz k****, zawsze k***a moim zdaniem jak dziewczyna przyjechala do duzego miasta i na studiach rozkladala nogi amatorsko dla 20-stu facetow - czy to staluych sponsorow, czy okazjonalnych klientow, nie siwadczy automatycznie o tym, ze ona jest zla kobieta jak sie zakocha to moze byc dobra dziewczyna, narzeczona, zona

Gość gość
20 facetów to teraz każda, czy cichodajka czy nie to do 25 roku życia ma. A wchodząc w pełnoletniość już 3 ma za sobą. Takie czasy.

Gość gość
i bedzie idelana matka ktora przekaze swoje wartosci corce

Gość gość
Dokładnie trzeba się z tym pogodzić tylko przy zawarciu małżeństwa powinna być taka klauzula , że jak zdradzi to można ją ukamienować.

Gość gość
qrqa zaqsze bedzie qrwa dla ktorej nic poza kasa sie nie liczy

Gość gość
gość dziś Fajnie napisane uśmiałem się :D Widzisz sam zaliczylem ponad 200 prostytutek i wiele z nich to były piękne dziewczyny, także studentki bardzo inteligentne i w ogóle w ogóle w porządku. Jednak uważam, że jeśli dziewczyna już raz złamiętą barierę to niestety jest już stracona i będzie do końca życia nosiła to piętno. Osobiście nic nie mam do pań pracujących, ale stalej relacji po takich doświadczenia to ona juz raczej nie nawiąże z żadnym mężczyzną. Podobnie jak np ja klient który co weekend jeździ do innej kobiety.