Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawydesperat

Przygoda z dziewczyną , siostrą i jej ex , szukam pomocy.

Polecane posty

Gość Ciekawydesperat

Witam, mam nurtujący mnie problem i nie wiem co o nim myśleć.. mianowicie- Byłem z dziewczyną kilka miesięcy , w tym czasie moja siostra chodziła krótko z moim znajomym. Po moim rozstaniu z dziewczyną ( z jej winy ) , siostra rozstała się również z chłopakiem ( z jego winy) . Moja ex chciała do mnie wrócić i mówiła ,że mnie kocha , że jej zależy itp. jednak ja to olewałem , byłem na nią zły. Po jakimś miesiącu moja ex zakumplowała się z byłym siostry ( niby tylko kumplowanie itp. z jej strony - bo on chciał czegoś więcej -potem sie okazało ) , mało tego była z nim na 1000dniowce ( prosiła mnie zebym z nią poszedł ale sie nie zgodziłem) , po tym wszystkim miałem z nim spine kiedys po pijaku a moja ex zakonczyla z nim kontakt. Teraz najlepsze .. wróciłęm do mojej byłej , jesteśmy juz jakis czas ale nadal nie potrafie ogarnąć tego jak mogła wgl zadawać się z ex mojej siostry.. uważam ,że to troche nie wpożądku..tym bardziej ,że cały czas mówiła ,że chce do mnie wrócić ,że kocha i wgl. Pytanie do was ; przesadzam troche w tym wszystkim/wywyższam? czy jadnak mam racje i jeśli naprawde by mnie kochała to by nie zrobiła w ten sposób ??? ;( Ps. Tłumaczyła mi potem ,że nie zdawała sb sprawy ,że to jest złe i nie na miejscu i ,że dopiero dzięki mojemu gadaniu olśniło ją... nie wiem czy wgl w to wierzyć.

Gość gość
Mogłeś liczyć się z tym, gdy ona szukała kontaktu z tobą, a ty ją olewałeś, że może w końcu mieć dość i wtedy może znaleźć się ktoś kto ją Ci odbije!

Gość gość
Tez tak uwazam ona chciala wrocic ry to olales wiec co, miala czekac do smierci na ciebie?

Gość gość
Zasłużyłeś sobie na to, trzeba było to wcześniej przewidzieć!