Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swoj pierwszy raz przezylem z prostytutka

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje ze chociaz wy mieliscie romantyczne pierwsze razy z ukochanym partnerem

Gość gość
I jak było? Warto? Nie lepiej było poczekać? Ile masz lat?

Gość gość
mam 20lat czekac nie wiem czy mam na kogo czekac, szczerze sam nie wiem czemu to zrobilem jakis impuls, zaluje bo juz nie jestem czysty, to przez to powszechne p********ie ze prawictwo to wstyd, teraz czuje sie brudny brzydze sie dotykac czegos co ma dotknac inna osoba, mysle ze zmarnowalem sobie zycie.

Gość gość
Ale najbardziej to sie boje ze sie czyms zarazilem niby byl kondom ale moglo byc jakies mikro pekniecie albo cos, boze jak czlowiek potrafi byc lekkomyslny...

Gość gość
To nie był dobry pomysł, ale myślę że przesadzasz. Nie rób tego więcej i żyj dalej. Każdy popełnia błędy.

Gość gość
Napisze tylko jedno prawictwo to cos z******tego, stracic je z ukochana to napewno cos pieknego, ja to zrobilem z k****, 15minut i zj***lem se zycie.

Gość gość
teraz juz sobie zycia nie uloze, dziewczyny nie znajde juz na 100% bo jaki to bedzie mialo sens?

Gość gość
Przestań tak myśleć. Każdy popełnia błędy. Całe życie przed Tobą. Na pewno się jeszcze zakochasz i będziesz miał pierwszy raz z ukochaną a o tej wpadce zapomnij.

Gość gość
Fakt kazdy popelnia bledy ale zeby az takie? a co jesli sie czyms zarazilem a zarazilem na pewno, czemu ja o tym nie pomyslalem ze moge sie czyms zarazic. niespodziewalem sie po sobie ze jestem az tak glupi, zasluguje na smierc.

Gość gość
Gdybym mial jakies doswiadczenia z dziewczynami to bym sobie wybaczyl to z prostytutka ale ja bylem prawiczkiem, jak zaluje ze nie moge napisac ze jestem prawiczkiem, jesli jestem zdrowy to bede.szczesliwy i obiecam sobie byc lepszym czlowiekiem, ale jak chory co prawdopodobne to brak mi slow mam za swoje.