Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość sylwia
A czy moje wpisy są wulgarne lub niecenzuralne??zeby je zgłaszać?.Nie rozśmieszaj mnie.Wszelkie wrożby to nieczyste moce,ja wierzę tylko w Boga Pytanie było tendencyjne.Uderz w stół a nożyce się otworzą.

Gość gość
Ola byk będziesz miała ogólnie r*******e życie. Wycofaj się.

Gość gość
Wybacz ale w diabła nie wierzę a co do talentu mam inne, nie uważam żeby odpowiedni odczyt kawalkow papieru był talentem. To zbyt proste . W ostateczności nie odpowiadam za ludzi ktorzy chca wrozby . Ja juz wroze kilka lat i do tej pory nic nikomu sie nie stało.

Gość gość sylwia
Po cholerę mam iść do rodziny??nie widzę związku z tematem.?

Gość gość
Lew Kasia, 28 lat, milosc lub praca

Gość gość
Olu u Ciebie karta wisielec, dobralam krolowa kielichow. Zaraz opiszę

Gość gość
W diabla nie wierzysz? To po chuuja wrożysz. W magię wierzysz a disbla nie wierzysz. To myślisz że skąd te przepowiednie? Z duupy? Muszą skądś być. To że teraz się nie stało to nic. Stanie się w najmniej oczekiwanym momencie i to kara najwyższa, jak czyjas śmierć, kalectwo. I na chuuj Ci to? Jest sens ryzykowac? W imię czego?

Gość gośćrak
Rak,Ewelina,lat 33;poproszę o wróżbe ogólna

Gość gość
A dobra s***********e. Jeszcze pozalujecie, oby nie.. Niech Was Bóg ma w opiece.

Gość gość
A ja mam dziś urodziny 32 lata powróżysz mi?

Gość gośćOla
Wróżko, co to oznacza? Przepraszam niecierpliwie sie.

Gość gość
A skąd Ty możesz wiedzieć,, bo Biblia tak mówi? Są inne księgi typu Koran, szanuj siebie i innych to każdy będzie szczesliwy. x Odnośnie Oli:) wydaje się , ze jesteś w takim momencie życia kiedy zmieniają się poglądy dostrzegasz rzeczy których wcześniej nie dostrzegalas, A to co było ważne przestaje być wazne i na odwrót. Wisielec to nic przyjemnego w moim odczuciu ,często apatia.. moglas uwiklac sie w jakies problemy czy sytuacje z ktorej nie widzisz wyjscia ale masz obok siebie krolowa kielichow ,więc zakończy się pomyślnie. Może zwiastowac kobietę która Cię wesprze

Gość gość
I to widać baby tylko takie durne i wróżb chcą haha. I Wam coś teraz UŚWIADOMIE mam dużą wiedzę na te tematy. SKĄD, PO CO I DLACZEGO. Otóż wrażeniem otwieracie furtkę do swojej duszy zlemu duchowi. On już zadba o to by żyło Wam się do duupy. Wróżby tak naprawdę dobre się nie spełniają a złe prawie zawsze. Dlaczego? Bo to nie jest przepowiadanie przyszłości. NIC NIE MOŻNA PRZEWIDZIEĆ, nie ma takiej opcji. TO DIABEŁ ZA POMOCA WRÓZB MA DOSTĘP DO WASZEJ PRZYSZLOSCI. Oddajecie mu się dobrowolnie. Nie jestem nawiedzonym moherem a człowiekiem który doświadczyl tego na własnej skórze i mam ninite dowody na to że przez wróżby stało się to co się stało. Amen.

Gość gość
Asia: Dziękuję ;-)

Gość gość
No to opowiedz chętnie poczytam w ten zimny wieczór ;)

Gość gośćOla
Czy karta wisielca może symbolizować moje problemy z odnalezieniem biologicznej matki?

Gość gość
Poza tym nie wiem czy ja wyglądam na taka która coś Lyknie czy jak ??? Za każdym razem kiedy wroze czy to na forum czy gdzieś indziej zawsze się znajdzie ktoś kto na siłę chce mnie nawracac. Nie zauwazylam zeby inni też tak mieli :/

Gość gość
Mi wyszlo 9 kier romans, spełnienie, milosc koniec klopotow wraz dama Kier wychodzi osoba pytajaca mloda nadzieja na lepsze i walet karo mlody mezczyzna karta pozytywna do ukladu. Mi nie zgadza sie z pani wrozba:-(

Gość gość
20:19 Publicznie nie chce o tym pisać. Szanuje swoją prywatność. Chce Was tylko ostrzec.

Gość gość
Olu to jest ogólna wróżba , jeżeli skupilas się na tej sprawie to mogło to wyjść.. Ale nie mam pewności bo nie pytałam o nic po prostu dciagnelam twoja energię .. Karta wisielca zawsze wydłuża więc jeśli dopasować te karty do twojej sytuacji to myślę że jest szansa na odnalezienie ale później niż się tego spodziewasz

Gość gość
Ale wytłumaczenie... jetes anonimowa to pisz. Jak już zaczęłaś. Naiwna nie jestem i maila Ci nie podam bo już nie raz na tym forum tak było ze miałam zhakowanego laptopa :)

Gość gość
20:23 Nie chce Cię nawracać, mam Cię gdzieś. Przyjdzie czas, że sama się nawrócisz. Pisze tylko po to, bo może do kogoś to co pisze przemówi i nie pozwoli sobie na zniszczenie życia w tak głupi sposób. Znasz to? Ciekawość pierwszy stopień do piekła.. Bardzo mądre i prawdziwe przysłowie.

Gość gość
Sobie Nie powinno się stawiac kart ani też pytać o to samo kilka razy bo wychodzi to co wychodzi i najczęściej nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. .

Gość gość
Dobrze wiesz czym się kończy pobudzanie ciekawości :) najpierw piszesz zaciekle polslowkami , żeby się domyślać a potem to używasz i podajesz argumenty za przeproszeniem z d...wzięte. jak się zczyna to się kończy , a jak nie to nie wtracaj w ogóle swoich 3 groszy bo tym nie pomożesz. Wrozylas/es tu na forum czy gdzieś szerzej

Gość gość
20:27 To historia na 10 stron co najmniej. Nie tłumacze się a zwyczajnie nie mam ochoty o tym pisać i się tym dzielić, zwłaszcza z jakimś niedowiarkiem bo i tak w to nie uwierzysz.

Gość gość
A potem odwracasz kota ogonem*