Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość
jak kogos nie interesuje wrozba to po co tu wchodzi ?

Gość gość
Kasia lew Karta 6pucharow :) w moim odczuciu sympatyczna. Może oznaczać upiększanie mieszkania , dziecko (lub jego adopcje). Powrót myślami do przeszłości. Myślami lub fizycznie do miejsc czy ludzi których znamy. Tęsknota , nostalgia - może to w związku z tą pogoda ;) cdn

Gość gość
Ja tam tez wroze i kart tarota i innych. Z jednej karty trudno wyczytac potrzeba wiekszego rozkladu by nikogo w blad nie wprowadzac... Jedna karta czy 2 nie powiedza wszystkiego...

Gość gość
Dla Kasi To też zaspokojenie emocjonalnych potrzeb, ciepelko emocjonalne, może być obok Ciebie ktoś kto się troszczy,dba o Ciebie ..mile związki z ludźmi . Negatywnie to zasiedzenie sie i brak energii by ruszy dalej..Ale komu chciałoby się wychodzić z wygody ;)

Gość gość
Z potrzeby serca. Żeby przemówić być może komuś do rozsądku. Jeśli Tobie się nie podoba co piszę to po co czytasz albo odpowiadasz. Wolność słowa. Mogę pisać co chce i gdzie chce. Może to Bóg każe mi Was ostrzec przemawia przeze mnie. Bo ja Was nie znam i mam gdzieś a jednak tu jestem i to piszę. Ps. Z ciekawością mi nie chodziło o ta historie a o WRÓŻENIE. I to mi wrózono a nie ja komuś. Sprostowanie.

Gość gość
Jeśli swoje nieszczęście łączysz z wrozeniem to współczuję glupoty

Gość gość
Ja Tobie współczuję głupoty. Bo nie wiesz nic o mnie i o tym co mnie spotkało to po kiego grzyba oceniasz czy to przez wróżby czy nie. Skoro pisze że przez wróżby i mam co do tego pewność TO CHYBA MAM POWODY I DOWODY LOGICZNE NIE?! To nie są moje domysły czy cos a FAKTY, FAKTY I JESZCZE RAZ FAKTY. Okultyzm największe zło. W jakiejkolwiek postaci.o

Gość gość
Napisalas czasem sie sprawdzaja. Wiec nie koniecznie . bo wiem ze to co napisalas nie zgadza sie z faktem:-)

Gość gość
moze znajdz sobie jakies ciekawsze tematy , tu jest temat dla zainteresowanych wrozba i nie potrzebujesz nikogo straszyc tylko dlatego ,ze sama jestes zastraszona ,zalekniona i nie radzisz sobie z tym ,

Gość gość
Jestem facetem. Taka CIEBIE wróżka a tego NIE WIESZ? Haha, słabo coś.

Gość gość
Facet z mentalnością baby;) jakbyś histeryku nie zauważył wpisuje się tu kilka osób ,taki inteligentny jesteś ? Schizofrenia się kłania

Gość gość
Pomyslily ci sie osoby:-)

Gość gość
Nie chcę nikogo straszyć pisze prawdę. A jeśli jest brutalna i okropna, to po co pchasz się w to góówno i bagno.. No tak, bo mi nie wierzysz, bo jesteś totalnie zniewolona. Szatan Ci wmówił, że nie istnieje i go nie ma, tak jak pisałaś na początku. Dla Ciebie to już tylko egzorcysta. Ma Cię w garści.

Gość gość
no to widac jaki z ciebie facet - bezjajowy ,dlatego pokazuje sie energia kobiety :D

Gość gość
Mariusz 36 byk. Kto jest mna zainteresiwany chodzi o kobiete z pracy.

Gość gość
W duupie mam co o mnie myślisz jesteś mniej niż zerem.