Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Jak pokazać kobiecie że się ją kocha. Temat do kobiet

Polecane posty

Niby mam sporo pomysłów ale nie szkodzi dowiedzieć się czegoś nowego. Puste gadanie nie zawsze bywa przekonujące, zresztą człowieka i to co sobą reprezentuje poznaje się po czynach a nie po tym co mówi bo może mówić jedno a robić coś zupełnie innego. Drogie panie jakie znacie sposoby bądź sytuacje gdy ktoś czynem pokazał swojej partnerce że ją kocha ? Od tych najmniejszych i drobnych do dużych i wyrafinowanycvh

Gość gość
musisz być z nią w złych chwilach.

Miłość sama mówi, przenika się przez dwie osoby jak dwa ogniki. Jeśli chcesz coś udowadniać to stoi za tym wielka niewiadoma.

Kiedyś chciałem być przy dziewczynie w jej złych chwilach. Odpychała mnie, nie chciała sie przyznać, kłamała, uciekała ode mnie jak coś w jej życiu się działo a na koniec wielki foch że przy niej niebyłem :D haha takie kobiety problem mają wypisane na twarzy. pozatym się zgadzam o ile da się dojść do takiej dziewczyny

Gość gość
- Jak pokazać kobiecie że się ją kocha. Temat do kobiet - fizycznie to już wiesz jak :)

ponoć dla zakochanego faceta nie istnieje coś takiego jak ona nie chce ..... wtedy wali się drzwiami i oknami (; Pewnie to nie było to ;) Ale uważam,że jeśli ktoś kogoś kocha to przy nim trwa w trudnych chwilach,ponad to chce spędzać każdą chwilę z tą osobą itd :)

gość dziś Dobrze zauważyłaś :) Fizycznie wiem bardzo dobrze. Czułe, niespodziewane pocałunki czy objęcia, dotykiem można wiele, ale to za mało dla niektórych kobiet. RozczarowanyOłówek To był początek znajomości a ona już odstawiała maniane, zresztą ja nieznosze sytuacji gdy ktoś gryzie ręke która ją karmi. Ty coś z siebie dajesz a druga osoba nieustannie tego nie docenia i robi z siebie ofiare :) Na szczęscie dłużej już nie spotykam takich zrytych dziewczyn

Gość gość
Ja jak narazie tylko na takie wpadam, tzw. roszczeniowe Księżniczki, ciągle by tylko chciały brać i brać, chciałyby być ubóstwiane, komplementowane, zaskakiwane, do tego chciały by kwiatków, sratków prezencików i wyjść w fajne miejsca (oczywiście na koszt faceta) a od siebie nie dają kompletnie nic, typowe kąsaczki ręki która karmi. W dzisiejszym świecie takie panienki to już niestety norma

jak wyczują frajera to tak bywa.. :D sory że tak prosto z mostu ale jak będziesz sprite a ona pragnieniem to za nic nie będziesz musiał płacić a i tak będzie się za tobą uganiać jak kot z pęcherzem

Gość gość
Musisz ściągnąć jej gacie, rozciągnąć pośladki i wsadzić język tak głęboko jak się tylko da i wylizać 0DBYT do czysta. Ssij go aż przyjmie barwę purpury. Następnie napluj na niego i przystąp do PlERDOLENIA JEJ CIASNEJ SRAJ-DZIURY. W ten prosty sposób pokażesz jej swoje oddanie :-)