Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO BYLO CHAMSKIE ZACHOWANIE?

Polecane posty

Gość gość
Tak, to było chamskie.

Gość gość
Kobieta która ma klasę nie odstawia takich cyrkow. Sama pracuje w markecie i nie jedno widziałam . twoje zachowanie było chamskie .

Gość gość
No to powiedzcie mi co miałam zrobić?

Gość gość
Człowiek kulturalny dyskretnie zwraca uwagę na niedociągnięcia, cham z grubej rury nadaje. Tylko tak się zastanawiam autorko, czy przyniosło Ci to ulgę? Jak teraz się czujesz po tym incydencie?

Gość gość
czuje się dobrze nawet bardzo dobrze. Pamietam mine tej kasjerki i jak jej szybko uśmieszek zniknal z twarzy i smiac mi się chce. :D

Gość gość
matko jedyna po Twoich wpisach widac, ze jestes chamska na codzien, nie tylko w takich syt jak w sklepie... upajaj sie swoim "sukcesem" samotnie. W Twoim imieniu koncze ten zalosny temat

Gość gość
Wstyd autorko komentować nie ma sensu..

Gość gość
a mnie nie jest wstyd , uważam ze dobrze jej pwoiedzialam widać to było po jej minie. Wysmiewanie się z kogos wcale się z tym nie kryjąc tez nie jest szczytem kultury osobistej. Po prostu potraktowałam ja tak jak ona mnie probowala potraktować ale jej się nie udało. P.S ciekawa jestem czy wy w zyciu realnym tez jesteście takie "kulturalne" Smiem w to watpic!

Gość gość
ja tam mysle, ze bardzej zrozumiesz po twojemu a wiec s***************a j :)

Gość gość
Autorko nikt oprócz ciebie nie wiedział o co chodzi .Zrobiłaś z siebie wariatke hehe

Gość gość
Nie bylo to chamskie tylko poniżające dla cb. Na miejscu twojego meża nie wychodziła bym z tb do ludzi bo ogromny wstyd przynosisz. Jesli ktos nie ma kultury to nalezy mu zwrócic uwage A nie pokazywac swoj niski poziom.

Gość gość
Autorko nikt oprócz ciebie nie wiedział o co chodzi .Zrobiłaś z siebie wariatke hehe" x nie zrobiłam z siebie wariatki bo ona wiedziała o co chodzi . Wygralam i tyle! Koniec tematu!!!

Gość gość
Czy to ważne kto ma rację? Chyba ważniejsze ze w oczach męża wyszła na chamską. Ja wolałabym, żeby to tamta kobieta na chamską wyszła. Wystarczyło powiedzieć coś w stylu, że lepiej nie nasmienić się z klientów, bo mogą juz tam nie wrócić. Widać że masz taki charakterem, że lepiej się ciebie bać.

Gość gość
21,37 a Ty myślisz, ze taka kasjerke która pracuje w wielkim molochu obchodzi czy klient wroci? Chyba sobie zartujesz. :D

Gość gość
Oczywiście że dobrze zrobiłaś. Skoro ona dała Ci odczuć że traktuje cie z pogardą twoja reakcja była na miejscu. W tym kraju panny za kasa dalej nie wiedzą że klienta trzeba traktować z szacunkiem i to cześć ich pracy. Dałaś jej piękna lekcje

Gość gość
Nagle wszystkie tutaj takie kulturalne i elokwentne haha. Dziwne ze w każdym jednym temacie plujecie jadem i wzajemna nienawiścią że stekiem wyzwisk nawet jak ktoś zada niewinne pytanie. Zaklamane mateczki polki.

Byłaś chamska i to bardzo. Gdybym się tak kilka razy zachowała miałabym rozwód pewny jak w banku, zresztą nie dziwiłabym się bo sama też nie tolerowałabym takiego zachowania u męża

Gość gość
kingastefanka.... maz się będzie z zona rozwodzil bo ta ustawila kasjerke do pionu :D:D:D Kafe zawsze poprawia mi humor. ;)

Gość gość
Już widać kto rządzi u kingi w domu:D jak stary powie tak ma być, bo inaczej rozwód hahahaaaa . Autorko popieram cię i uważam,że to nie było chamskie. Coraz więcej już jest naburmuszonych ekspedientek. Nic im nie pasuje, odzywają się jakby chcialy a nie mogły. Zwykłe zwroty grzecznościowe są ponad ich siły:O