Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza metoda na pryszcze trądzik

Polecane posty

Gość gość

tradzik miałem 6 lat wypróbowalem wszystkiego nawet poszedłm do lekarza nic nie dawało. znajoma z technikum polecila mi to http://odbierzto.pl/cpl.php?p=49&;u=1137 normalni 3 dni od zastowania cera stawała sie elastyczna a pryszcze całkowicie znikły mi zczoła i brody teraz juz mi sie chce zyc problem znikł polecam

Gość gość
róniwez to polecam mi tez to pomogło bardzo szybk troche dobre ale dobre nie tak jak te tanie gowna co nic nie daje.

Gość Aśka Police
A u mnie rewelacyjne efekty dało zastosowanie tabletek iqface. Może dla innych 3 miesiące to długo dla części osób, ale dla mnie liczyło się to, aby środek był oparty na naturalnych składnikach, a ten jako jeden z nielicznych spełniał ten warunek

Gość gość
Odradzam aknenormin, na prawdę nie warto bo po wielu miesiącach leczenia dalej mam pryszcze.

Gość Marta 23 a
Ja też podobnie jak Aśka stosowałam IQface. W sumie pomogło. jedyny minus, to w pewnym momencie trafiłam chcąc kupić kolejne opakowanie (na początek kupiłam jedno) trafiłam na jakieś braki magazynowe (zaznaczę,ze było to ponad rok temu), jak znów środek był dostępny, to ja akurat byłam 2 tygodnie na antybiotykach i nie chciałam niczego mieszać, tak że po pierwszym opakowaniu zrobił mi się miesiąc przerwy. Kupiłam kolejne 2 opakowania i niestety musiałam dokupic kolejne. Nie wiem czy wpływ miała ta przerwa, brany antybiotyk, choroba. W każdym razie u mnie były potrzebne 4 miesiące łącznie aby sie pozbyc trądziku

Gość benganiunia02
Nie polecam Izotec, Aknenormin i Duac. Wszystkich używałam i niestety nie udało mi się jak do tej pory wyleczyć pryszczy:( Zna ktoś jakiś cud pomysł...