Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamPolskę

Odbudujmy Polskę silną

Polecane posty

Gość kochamPolskę

jako że skasowali mi temat , piszę w nowym Wierzę ,że jest grono Polaków którym na sercu leży dobro naszego kraju , naszej Polski ! Naszego narodu , naszych rodaków! Wierzę ,że potrafimy zbudować coś wspólnie głosując na PiS ! Mamy wspaniałego prezydenta w końcu!!! Nie musimy się wstydzić , w końcu powraca kultura w Polskich rządach i polityce ! Patrząc na obecny rząd , afery ohydztwo ich rozumowania i postępowań ....mamy choć część nadziei w naszym prezydencie Dudzie :) Nie dajcie się zwieść obietnicom oszustów PO ! Nie dajcie się zwieść partiom które chcą tylko możliwości dostania się do rządu , jak Nowoczesna -syf lewacki ! Czy też do nie dawna człowiek który zawrócił w głowach wielu Polakom- Kukiz - niestety to oszust , kłamca i dorobkiewicz ! Ja też na niego głosowałem na początku ale już teraz widzę kim ta osoba jest ! On tylko chce się dostać do rządu dla pieniędzy !!! W samorządzie działał tyle lat na dolnym śląsku i NIC !! NIC nie zrobił dla ludzi ! Nikt go nie widział nigdy jako człowieka który coś chce zmienić dla Polaków ! Po skrócie ...jak ktoś chce to się dowie co Kukiz zrobił tyle lat żyjąc za podatki Polaków ! Nie dajcie się oszukać Polacy!!! Głosujmy na PiS !!!

Gość gość
jestem ZA !!! głosuję na PiS ! tylko debil naiwniak głosuje na Kukiza i te inne partie którym zależy tylko na wejściu do sejmu i na kasie ! Obudźcie się ludzie !!

Gość gość
kochamPolskę dziś xxx Pięknie piszesz ! aż serce porywa :) Oby więcej takich Polaków którym zależy nie tylko na kasie a również na ojczyźnie na Polakach na Polsce !!! Kocham Polskę ! Jestem za PiS ! Jestem za wolną gospodarką dla Polski ! Pracą w Polsce dla Polaków ! Szanuję swój kraj -kocham swój kraj !

Gość gość
Popaprało was rodacy czy wy w ogóle znacie się na ludziach? Pis to resztka wiernych Kaczyńskiemu usłużnych mu ludzi nikt kto samodzielnie myślał już tam się nie ostał. To sami populiści odwołujących się do ładnych haseł i historii bo wiedzą że dziadków na to nabiorą romantycy diabła warci niedojrzali emocjonalnie wiecznie podejrzliwi bez szacunku do nikogo kogo nie uznają jednym słowem barbarzyńcy. Już po dwóch latach wam się odechce ich rządów szkoda tylko że teraz o tym nie wiecie. Bóg z wami to ich hasełka tylko ile oni boga mają w sercu a ile na ustach sami pomyślcie.