Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosuje na KORWiNa wole za głosować na kogoś kto ma rekomendacje od noblisty

Polecane posty

Gość gość

z dziedziny ekonomi MIltona Fridmana niż na jakiegoś tam petru który ma rekomendacje od jakiegoś tam balcerowicza...

Gość gość
dokładnie socjaliści (PO PiS PSL SLD nowoczesna) oni kompletnie nie wiedzą co to jest logiczne myślenie NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DARMOWY OBIAD!

Gość gość
tylko pis ma szanse odsunac od wladzy platforme

Gość gość
tylko PiS !!! żaden Korwin i najgorsze szuja Kukiz !! Nigdy ! Chcę zmiany , chcę wolnej Polski i wiem że to mi da PiS !!!

Gość gość
gość dziś 20:37 dureń usmiech.gif xx sam jesteś durniem i to jakim ?!! debilu aż mi cię żal ale ch..j ci w tył ! jak zaczniesz płacić na debila to pojmiesz :)

Gość gość
21:02 za to ty płacisz na wszystkich :)

Gość gość
Gość z 20:38 się przedstawił,ot i prawda cały wyborca kOOrwina:-P

Gość gość
gość dziś 21:02 za to ty płacisz na wszystkich usmiech.gif xx a ty padalcu za co płacisz ??? weź się facet w garść ! zacznij myśleć przyszłościowo a nie tylko debilem który obiecuje demoralizację syf ....w sumie co się dziwić ? ktoś kto nigdy nie żył przyzwoicie nie będzie walczył o przyzwoitość :) ja chcę Polski takiej zrównoważonej ...niech będzie to i to, ale umiar kultura i zasady to jest to co tworzy wspaniały mocny i stabilny naród ! Tego Kukiz ćpun nigdy nam nie zapewni bo to zero jest totalne jak wałesa !!! Do tego chce się nachapać kasy aby na emeryturze żyć z was głąby popierające jego wybór !!! Jesteście tępi aż żal myśleć i uważać ,że to wybór Polaków !