Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic , help me

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie. Chodzi o sytuację z kolegą, cały rok czasu za mną latał, spotykaliśmy się na luzie, między wierszami wspominał, ze chciałby się już ustatkować..,starał się, widziałam że jest bardzo zainteresowany mną, że mu zależy, że mu się podobam, 000000000000000 wyjechaliśmy razem niedawno sami na wakacje i wszystko się zmieniło z mojej strony, poczułam chemię, zaczął mi się podobać 00000000000000 po powrocie nie widzieliśmy się długo, ale w końcu się spotkaliśmy i powiedziałam mu co czuję, ze mi się podoba,że pojawiła się chemia, że chciałabym się z nim spotykać. Pisałam mu tez dużo miłych rzeczy na portalu społecznościowym. Nie powiedziałam nic a'la miłość, etc, ale dałam do zrozumienia, że się u mnie zmieniło, że zależy mi. Zaskoczył mnie bo nie zareagował tak jak się spodziewałam, powiedział że on ma teraz dużo pracy, że nie wie co ma mi powiedzieć, że nie do końca mi ufa, patrząc jak go traktowałam rok czasu, i w zasadzie to on nie jest na takim etapie żeby lecieć do laski z końca Polski spotkać się z nią. .000000000Jestem zagubiona nie wiem co myśleć, wiem że na 100% nie jestem mu obojętna.on ma 32 ja 29 czy jestem skreslona że się ujawniłam? czy dobrze zrobiłam? i co w ogóle teraz zrobić :((?

Gość gość
1.zle 2.tak 3.olac Odpowiedzi na Twoje pytania

Gość gość
aha czyli jestem skreślona?

Gość gość
Moze obawia sie ze chcesz sie nim pobawic

Gość gość
Moim zdaniem facet nie jest poważny. Chyba lepiej poszukać kogoś dojrzałego

Gość gość
no on się wydawał strasznie poważny i dojrzały, aż za bardzo Nie wiem o co mu chodzi...:(

Gość gość
Albo po prostu gonił kroliczka itp, albo to po prostu chęć przywiązania Cię bardziej.. Wiesz jemu niby nie zależy, ty się starasz gonisz, zakochujesz, swiata nie widzisz

Gość gość
to się skarbie nazywa czytanie mowy ciała (kalambury) z dabingiem i zmianą płci :) on pokazu ty czytasz i przypisujesz sobie i na wzajem :)

Gość gość
jakie kalambury? nic nie kumam